Lepe vesti u domu slavne pevačice Demi Lovato. Njen dečko Džordan Luts zaprosio ju je nakon godinu dana veze. Podsetimo, par je potvrdio romansu u avgustu 2022, iako su počeli da se viđaju u januaru te godine, a Lovato je u više navrata isticala koliko joj je bitna njegova podrška, naročito nakon godina i godina pakla koji je iza nje. 

Inače, nakon veridbe, par se zaputio u jedan restoran u Los Anđelesu, gde su sa prijateljima i porodicom proslavili njihovu veridbu. 

Pevačica i njen verenik bili su u crnom, a ona je pokazala i veliki verenički prsten na instagramu uz reči: "Još uvek sam bez reči. Sinoć je bila najbolja noć u mom životu i ne mogu da verujem da ću se udati za ljubav svog života @jutesmusic.

Ljubavi moja, uzbuđena sam što ću se udati za tebe... svaki dan koji sam provela sa tobom je ostvarenje sna i jedva čekam da te volim i cenim zauvek. Od sada pa do kraja naših života. Volim te dragi".

Par nije skrivao osmehe na fotografijama, a sudeći po tome koliko su jake emocije između njih, ovo je bio logičan sled. Njihovi obožavatelji su lepe vesti dočekali sa oduševljenjem i ponavljali da im je drago što se Levato smeje nakon svega što je prošla.

Podsetimo, pevačica i glumica u šoubiz svet ušla je kao dete, a njena karijera rapidno se razvijala s obzirom da ogroman talenat koji je posedovala.

Međutim, slava nije došla bez visoke cene. Od najranijeg detinjstva bila je zlostavljana, što ju je odvelo u pakao bulimije, a potom i u problem sa alkoholom i nedozvoljenim supstancama.

Sa 16 ju je silovao kolega sa kojim je morala da radi, a potom i menadžer.

Problemi sa zavnisnošću otrgli su se kontroli, te je usledilo predoziranje koje se potom iskomplikovalo, te je imala i srčani, ali i 2 moždana udara. Mislilo se da neže preživeti, ali je ipak uspela.

Demi Lovato se jezivo ugojila nakon predoziranja.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, nastavila je sa starim navikama, a potom upala u još goru depresiju, nastavila da pije alkohol i koristi lakše droge i jezivo ugojila. Izjasnila se i kao nebinarna osoba, a onda se, pre manje od godinu dana sve promenilo.

Demi se povukla iz javnosti, prestala da pije, počela da se zdravo hrani i trenira, a nedavno je izjavila i da nije više rodno neutralna.

Šuška se da je za promenu najviše zaslužan Luts, koji joj je najveća podrška, što je pevačica u više navrata istakla.

Demi Lovato je procvetala uz Lutsa.
Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Koliko su emocije snažne, dalo se naslutiti i prošle godine kada je Lovato slavila 30. rođendan, a njen dečko joj se obratio s rečima: "Srećan rođendan bebo. happy birthday baby. Ti si prelepa 30-godišnjakinja i ja sam najsrećniji šmokljan na svetu jer mogu da kažem da si moja".

Pročitajte još: MENADŽER JE SILOVAO, PREDOZIRALA SE, IMALA 3 MOŽDANA, PA SE JEZIVO UGOJILA: Sada svi trljaju oči jer ovo nije ista žena

"Nasmejati te je postala moja nova opsesija, jer tvoj osmeh bukvalno leči moju depresiju (tu negde postoji tekst pesme). Tako sam ponosan na tebe što ne samo što si preživela sve kroz šta si prošla, već si došla na vrh i postala najzdravija, najsrećnija, najslađa verzija sebe. I to si sve ti dušo", napisao je Luts svojevremeno u jednom dahu uz seriju njihovih fotografija.

Shutterstock, Youtube Pevačica se opet oseća kao žena

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ispovest Demi Lovato Instagram/callherdaddy

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!