Slavna pevačica Demi Lovato je ponovo ona stara. Nedavno je okačila seriju novih fotografija i ljudi su zapanjeni promenom. Ne samo što je drastično smršala, te sada ima liniju kao na početku karijere, već je i više nego jasno da je konačno srećna i ispunjena.

Demi Lovato se slikala u kupaćem.
instagram/demilovato 

Mnogo toga je zasluga i njenog dečka Džordana Luteusa koji je bio uz nju u teškim trenucima i pomogao joj da se izvuče sa mračnog mesta u životu. 

Demi Lovato izgleda nikad bolje.
instagram/demilovato 

Naravno, glavni "posao" ipak je bio na Demi, te ne čudi što su neki od najčešćih komentara na njene objave to da se "boginja vratila".

Demi Lovato je drastično smršala.
instagram/demilovato 

Podsetimo, pevačica i glumica u šoubiz svet ušla je kao dete, a njena karijera rapidno se razvijala s obzirom da ogroman talenat koji je posedovala. 

Međutim, slava nije došla bez visoke cene. Od najranijeg detinjstva bila je zlostavljana, što ju je odvelo u pakao bulimije, a potom i u problem sa alkoholom i nedozvoljenim supstancama.

Demi lovato imala je buran život.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa 16 ju je silovao kolega sa kojim je morala da radi, a potom i menadžer.

Problemi sa zavnisnošću otrgli su se kontroli, te je usledilo predoziranje koje se potom iskomplikovalo, te je imala i srčani, ali i 2 moždana udara. Mislilo se da neže preživeti, ali je ipak uspela.

Demi Lovato imala je 2 moždana.
@CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nažalost, nastavila je sa starim navikama, a potom upala u još goru depresiju, nastavila da pije alkohol i koristi lakše droge i jezivo ugojila. Izjasnila se i kao nebinarna osoba, a onda se, pre manje od pola godine sve promenilo.

Demi se povukla iz javnosti, prestala da pije, počela da se zdravo hrani i trenira, a nedavno je izjavila i da nije više rodno neutralna.

Demi Lovato je počela zdravo da trenira.
instagram/demilovato 

Šuška se da je za promenu najviše zaslužan Luteus, koji joj je najveća podrška, što je pevačica u više navrata istakla.

Koliko su emocije snažne, dalo se naslutiti i prošle godine kada je Lovato slavila 30. rođendan, a njen dečko joj se obratio s rečima: "Srećan rođendan bebo. happy birthday baby. Ti si prelepa 30-godišnjakinja i ja sam najsrećniji šmokljan na svetu jer mogu da kažem da si moja".

Demi Lovato je srećna kraj novog dečka.
Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Nasmejati te je postala moja nova opsesija, jer tvoj osmeh bukvalno leči moju depresiju (tu negde postoji tekst pesme). Tako sam ponosan na tebe što ne samo što si preživela sve kroz šta si prošla, već si došla na vrh i postala najzdravija, najsrećnija, najslađa verzija sebe. I to si sve ti dušo", napisao je Luteus u jednom dahu uz seriju njihovih fotografija.

Luteus i Demi imali su prvo zvanično javno pojavljivanje na ovogodišnjoj dodeli Gremija, te ne čudi što su sve oči bile uprte baš u njih, a Demi je blistala kao nikad do tada.

Ipak, nakon svega se nije pojavljivala na nekim javnim događajima, te je lepo videti, makar na Instagramu da i dalje ide dobrim putem, i da je ponovo ona stara.

Bonus video:

ispovest Demi Lovato Instagram/callherdaddy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!