Demi Lovato ne prestaje da iznenađuje javnost svojom transformacijom. Od kako se zaljubila i pronašla čoveka koji je zaista bezrezervno podržava u svemu, pevačica je potpuno promenila život i loše navike što se ponovo videlo i na premijeri filma "Scream VI" u Njujorku.

Demi se pojavila na crvenom tepihu, i malo je reći da je ukrala sve poglede. U uskoj, dugoj haljini, koja je na najlepši nači grlila njene obline, pokazala je drastičan gubitak kilograma i liniju kao u danima najveće slave.

Demi Lovato izgledala je kao milion dolara.
Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osmeh sa lica nije skidala i jasno je da se konačno dobro oseća u svojoj koži. Njoj je društvo na crvenom tepihu pravio i kolega muzičar, i jedan od pevača kultnog benda "Linkin Park" Majk Šinoda sa kojim je radila na soundtreku za film "Still Alive".

Pesma je podigla ogromnu prašinu u javnosti i podsetila publiku na neke Demine stare pesme, što ih je neizmerno obradovalo, te se prognozira da će postati veliki hit i mimo filma. 

Mnogi su u numeri prepoznali i sve ono što je Demi prolazila godinama, s obzirom da je poznato da je nekoliko puta bila na korak od smrti. Od najranijeg detinjstva bila je zlostavljana, što ju je odvelo u pakao bulimije, a potom i u problem sa alkoholom i nedozvoljenim supstancama.

Demi Lovato se jezivo ugojila nakon psihičkih problema.
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa 16 ju je silovao kolega sa kojim je morala da radi, a potom i menadžer. Problemi sa zavnisnošću otrgli su se kontroli, te je usledilo predoziranje koje se potom iskomplikovalo, te je imala i srčani, ali i 2 moždana udara. Mislilo se da neže preživeti, ali je ipak uspela.

Nažalost, nastavila je sa starim navikama, a potom upala u još goru depresiju, nastavila da pije alkohol i koristi lakše droge i jezivo ugojila. U jednom trenutku se činilo da je svetu najbitnija tema njena kilaža, dok je većina ignorisala sve ono što je Demi preživela.  Izjasnila se i kao nebinarna osoba, a onda se, pre manje od pola godine sve promenilo.

Demi lovato prozivali su zbog kilaže.
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Demi se povukla iz javnosti, prestala da pije, počela da se zdravo hrani i trenira, a nedavno je izjavila i da nije više rodno neutralna. Svemu je doprineo muzičar Luteus koji joj je davao vetar u leđa.

Demi lovato pokazala je neverovatnu transformaciju.
Instagram 

Transformacija pevačice šokirala je javnost pre nekoliko meseci kada se prvi put, nakon duže pauze, pojavila u javnosti, i kada su svi oni koji su je nekad prozivali videli rezultate napornih treninga.

Demi je blistala kao nikad do sad, čime je pokazala da je jača od svih demona koji su je vukli na dno, te da se konačno izvukla iz svega i ostavila loše u prošlosti, gde i treba da bude.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!