Linda Evanđelista prvi put se pojavila na nekom javnom događaju nakon godina skrivanja i to bez zavijenog lica, što je oduševilo prisutne. Naročito, jer je nekada najplaćenija manekenka, koja nije ustajala iz kreveta bez 10.000 dolara, izgledala fantastično. 

Iako se Linda mogla videti tu i tamo na Nedeljama mode, pa čak i u pojedinim kampanjama, marama koja je čvrsto stiskala njeno lice bio je aksesoar bez kog nije mrdala iz kuće. 

Na taj način je krila sve ono što su hirurzi uradili ne samo njenom liku, već i telu, zbog čega vuče posledice i dan-danas.

Linda je dugo skrivala lice.
Youtube 

No, čini se da je Evanđelista konačno shvatila da nema čega da se stidi, te se na Iv Saint Laurent reviji pojavila u punom sjaju. Slavna manekenka pozirala je fotografima u oversized kaputu i mules cipelama sa kitten štiklom, a "mama mode" hipnotisala je sve svojom lepom. 

Njeno pojavljivanje u ovakvom izdanju usledilo je nakon što je za Timesprvi put govorila o krivici koju je osećala i svemu što je usledilo nakon što je procedura krenula po zlu. Podsetimo, ona je svoju vilicu, butine, stomak i leđa podvrgla tretmanu coolsculping - nehirurškoj metodi koja zamrzavanjem topi salo. 

Međutim, nije dugo trebalo da se na njenom licu i telu pojave čvrste izbočine koje čak ni ciklusi liposukcije i nedelje u kompresijskom odelu nisu mogle da poprave

Linda Evanđelista se pojavila na Nedelji mode.
Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Evanđelisti je zapravo dijagnostikovana paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, retka nuspojava koja pogađa 1 procenat ljudi koji su podvrgnuti tretmanu "CoolSculpting", kada proces zamrzavanja izaziva zadebljanje i širenje zahvaćenog masnog tkiva.

Nakon svega, Linda kaže da je postala "klinički depresivni samotnjak" koji izlazi samo noću gde je niko ne bi video. Prema Times-u, komentar Lindinog sina Ogija pre nekoliko godina podstakao ju je da se vrati terapiji, kako bi ponovo mogla da postane zabavni lik kakav je bila.

"Rekao mi je: 'Sećaš li se kada si bila tako zabavna? Kada si se stalno smejala?' Ovo je bilo poziv za buđenje", prisetila se Linda. Manekenka se pore toga borila i sa drugim problemima što je dovelo do raka dojke, zbog čega je imala dvostruku masektomiju 2018. godine, ali je morala da se podvrgne radioterapiji 2018. Nakon toga je odlučila da će popraviti svoj život i podići ga na novi nivo. 

Pročitajte još: VRATILA SE NA PISTU NAKON 6 GODINA: Nije ustajala iz kreveta bez 10.000 $ a onda je popularnim tretmanom uništila telo

Evanelista je nedavno postala i jedno od zaštitnih lica kampanje Done Karan "Strength and Sensuality", zajedno sa Sindi Kraford, Amber Valetom, Šalom Harlou, Kerolin Marfi, Imaan Hamam, Karli Klos i Lijom Kebede, koja za cilj ima uzdizanje žena kroz modu.

Snimci sa Evanđelistom definitivno su ukrali šou, a manekenka je sa novostečenim samopouzdanjem još jednom dokazala da je majstorica "zanata", hipnotišući sve kao što je to radila u doba najveće slave i potvrivši onu staru - jednom supermodel, uvek supermodel. 

A kako je Linda izgledala nekad, i koliko se promenila za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.  

Gérard JULIEN / AFP / Profimedia, Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia Slavna manekenka nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Rezultati podizanja obrva botoksom Tiktok/drkatiebeleznay

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!