Najmlađi sin Viktorije i Dejvida Bekama, Romeo Bekam, raskinuo je petogodišnju vezu sa mladom manekenkom Miom Regan. Par je zajedno od 2019. godine, a za sve ovo vreme više puta su raskidali i mirili se

Nakon što se spekulisalo na mrežama o njihovom raskidu, Romeo se oglasio na Instagramu i potvrdio sve. On je podelio njihovu staru fotografiju i napisao: "Muč i ja smo se rastali posle 5 godina ljubavi. Još uvek imamo puno poštovanja jedno prema drugome, a i dalje imamo snažno prijateljstvo i uvek ćemo ga imati".

Romeo Bekam je potvrdio da je raskinuo sa devojkom.
instagram/romeobeckham 

Mia je takođe podelila selfi na kojoj pozira sa Romeom potvrdivši raskid. "Ovo je Ro, odrasli smo jedno uz drugo od 16. godine!", napisala je.

"Ljubav poprima različite oblike i puteve kako sazrevate. Nismo čvršći u romantičnom smislu, ali delimo mnogo i puno ljubavi jedno prema drugom... posle 5 godina smo se povezali", dodala je na kraju.

Mia Regan i Romeo Bekam su raskinuli nakon 5 godina veze.
instagram/mimimoocher 

Podsetimo, Romeo i Mia su u prošlosti više puta punili naslovnice svojim odnosom koji su mnogi opisivali kao toksičan. Navodno, oboje su bili veoma ljubomorni i posesivni, a između njih nema poverenja koje je neophodno u vezi.

Ipak, i pored toga, Viktorija ju je obožavala, te čak i angažovala na svojim revijama kao manekenku, da ne govorimo da je u jednom trenutku Mia bila i zaštitno lice njenog brenda. 

Pročitajte još: SVEKRVA IZ PAKLA PRED SVIMA SE GNUŠA ZAGRLJAJA SNAJE: Sad su kao bajagi BFF i ne daj bože nikome da ga neko ovako "voli"

Sve ovo mnogima je "bolo oči" jer Viktorija nije bila tako velikodušna prema drugoj snajki, Nikoli Pelc. Iako se činilo da su u dobrim odnosima, istina je izašla na videlo malo pre braka sa Bruklinom Bekamom. Tako je "svekrva iz pakla" odbila da joj njen studio radi venčanicu, a došlo je do više sukoba pre, tokom i nakon venčanja. 

Viktorija je više puta propustila da Nikoli čestita praznike, isekla ju je sa velikog broja fotografija, te zamerala što podržava njenog sina u izboru karijere. 

"Omražena snajka" i "svekrva iz pakla" su se u međuvremenu pomirile, iako nije delovalo da se preterano vole na nedavnoj premijeri Nikolinog filma. 

Nikola Pelc i Viktorija na premijeri njenog filma.
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Zato i ne čude komentari poput: "Devojku koja joj je uništavala sina je volela, a onu koja zapravo voli drugog sina mrzi". Na ovaj komentar neko je dopisao: "Logično je što ju je volela, jer je znala da ne postoji realna opasnost da joj otme sina. Tipična svekrva iz pakla". Drugi su samo nastavili: "Ako je to istina, onda je to čisto zlo", "Zamislite neko nema problem što joj je sin u vezi sa vešticom samo zato što zna da neće trajati". Ostaje samo da vidimo kakvu će sudbinu doživeti naredne partnerke mladnog Romea.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

DEJVID BEKAM SPREMA PASTIRSKU PITU Instagram/victoriabeckham

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!