Ljubavni životi dece Viktorije i Dejvida Bekama bili su pod očima javnosti od prvog dana. Iako njihovi roditelji imaju savršenu ljubavnu priču koja traje više od 20 godina, mogli smo da posmatramo nešto drugačiju situaciju kod mlađe generacije Bekamovih.

Bekam sa sinovima.
Instagram 

Najstariji Bruklin Bekam se prošle godine oženio četiri godine starijom Nikolom Pelc, ali je pre toga ređao je ljubavne brodolome, vraćao se bivšima, pravio scene u javnosti zbog devojaka... I dok su svi mislili da se najstariji naslednik neće smiriti tako brzo, ipak je prilično mlad rekao sudbonosno "da".

Bruklin Bekam i Nikola Pelc su se venčali prošle godine.
Profimedia 

Posle njega, najstariji je Romeo Bekam. Mladi perspektivni fudbaler je čista kopija svog oca Dejvida i pokušava da ponovi njegove uspehe. Romeo je mnogo manje eksponiran od svog starijeg brata, ali je nedavno počeo da puni tabloide svojom ljubavnom vezom koju su mnogi nazvali toksičnom.

Naime, 20-godišnji Romeo godinama je u vezi sa 20-godišnjom manekenkom Mijom Regan. Međutim, u tom periodu on je nekoliko puta raskinuo sa njom i ponovo se mirio, a već su brisali zajedničke fotografije sa Instagrama tokom svojih raskida.

Sada su manekenku uslikali paparaci kako sa prijateljima uživa na plaži u Sidneju, a ona je pokazala vrhunsku figuru u roze kupaćem kostimu. Družili su se na plaži zvanoj Bondi, a njen dečko nije bio prisutan.

Devojka Romea Bekama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, jednom prilikom su izvori bliski paru tvrdili da su zajedno veoma toksični i da nemaju zajedničku budućnost. Navodno, oboje su veoma ljubomorni i posesivni, a između njih nema poverenja koje je neophodno u vezi.

A s obzirom na to da je Mia model, Romeova majka Viktorija je obožava i čak je angažovala da bude zaštitno lice njenog brenda. Da li će Mija doživeti i sudbina Nikol Pelc, koju je Viktorija volela dok se nije udala za sina, ostaje da se vidi, ali je jasno da Romeov obrazac veza trenutno prati onaj koji je Bruklin praktikovao dugo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!