Dodela Britanskih modnih nagrada i dalje je glavna tema javnosti, ponajviše zbog albanske pevačice Rite Ore koja je šokirala sve izazovnim izdanjem. Ona je prošetala u prozirnoj crvenoj haljini sa izrezima i metalnim kopčama u obliku srca, dok je ispod nosila samo veš. Posebnu pažnju privukla je i neobična šminka koju je nosila, a zbog koje je izgledala kao da je sirena. 

Međutim, nije ona bila jedina koja se odlučila za crveno te večeri. Nedaleko od nje okupljenim paparacima pozirao je i Romeo Bekam, koji je došao ruku pod ruku sa devojkom Miom Regan, a koja je takođe nosila crvenu providnu toaletu.

Romeo Bekam došao je na dodelu nagrada sa devojkom.
TOT / Goff Photos / Profimedia 

Mlađi sin slavnog fudbalera se trudio da nijednom ne pogleda u pravcu Ore koja je u prošlosti izazvala haos u njegovoj porodici, a sve zbog priča da se nabacivala i njegovom ocu i njegovom bratu Bruklinu

Rita je pre nekoliko godina opasno išla na živce Viktoriji, pre svega zbog sina. Kako se tada pisalo, Bruklin je bio bolesno zaljubljen u albansku pevačicu, do te mere da je počeo da je opseda i proganja.

Rita Ora takođe se pojavila na dodeli nagrada gde je bio i Bekam.
IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Do te mere je bio odlučan da smuva 12 godina stariju Ritu da je tražio i pomoć prijatelja i porodice. 

Riti je prijalo što je osvojila simpatije mlađanog Bruklina, ali je insistirala na tome da ostanu prijatelji. Ipak, kako je pisao "Dejli mejl" njih dvoje je podelilo nekoliko poljubaca. Viđeni su zatim zajedno u zapadnom Londonu i počeli su da se dopisuju.

Međutim, onda su poruke stigle do Viktorije i Dejvida koji, očekivano, nisu bili oduševljeni situacijom.

"Poš je videla njihove poruke i nije želela da Rita zavede njenog sina, nije želela da njih dvoje budu zajedno", naveo je izvor. Bila je kao i njen suprug nepopustljiva i jasno je sinu stavila do znanja da ne odobrava njegov flert sa pevačicom. Tu se nije završilo sve, poznati par je odveo sina u Njujork i zabranio mu je dalje viđanje sa Ritom.

Rita Ora je zavodila Bruklina Bekama.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bekam je nakon flertovanja sa Ritom Orom ušao u vezu sa modelom Kloi Martinez i sa njom bio mesecima. Njegovi roditelji su dali zeleno svetlo toj romansi.

Usledio je novi skandal. pisalo se da je Rita slala poruke Dejvidu Bekamu. malo je reći da je to bio veliki šok. Afera je sasečena u korenu, da li se desilo nešto više, najbolje znaju akteri.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!