Braća Đoković odavno su, svaki za sebe, u stabilnim vezama. Poznato je da je Novak sa lepom Jelenom zajedno od srednje škole, a njihov brak krunisan je i sinom i ćerkom. Iako se o njegovom ljubavnom životu dosta polemisalo, jedina poznata bivša devojka je zanosna Lidija Popović, koja je danas svetski poznat DJ, a koju, zbog specifične lepote zovu i srpskom Džej Lo. 

Sa druge strane, o ljubavnim aferama najmlađeg Đokovića - Đorđa dugo se pisalo, te je povezivan sa brojnim slavnim lepoticama, sve dok se nije skrasio kraj vanserijski lepe Saške Veselinov sa kojom je kasnije dobio i sina. 

O ljubavnim aferama braće Đoković često se pisalo.
prinscreen/instagram 

Jedini o čijim se ljubavnim avanturama gotovo ništa nije znalo je srednji brat - Marko, koji godinama živi u Marbelji u Španiji. On je duže vreme u vezi sa brazilskom dizajnerkom Letisijom Tesari, a njihova ljubav traje već nekoliko godina.

Marko Đoković godinama uživa u ljubavi sa Letisijom
pritnscreen/instagram 

Međutim, pre nego što će u Španiji upoznati ljubav svog života, Markovo srce je osvojila jedna Srpkinja koja danas važi za jednu od najlepših i najtalentovanijih žena sa ovih prostora.

Reč je o glumici Dragani Mićalović, a vest o njihovoj vezi pre više od deceniju podigla je ogromnu prašinu u javnosti. Iako na samom početku nisu želeli o emocijama da govore, mediji su ih pratili u stopu, te su nakon nekog vremena priznali da su zajedno i da uživaju u ljubavi.

Poznato je da je bivša devojka Marka Đokovića, Dragana i danas veoma bliska sa svim članovima porodice Đoković, pošto su je od prvog trenutka oberučke prihvatili i nadali se da će Marko i ona svoju ljubav krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

Umesto braka, Marko je doneo odluku o selidbi iz Srbije, nakon što se duže vreme borio sa mentalnim problemima  zbog konstantne pažnje medija, ali i toga što je morao da živi u Novakovoj senci. 

Marko Đoković je imao mentalne probleme.
printscreen/instagram 

"Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe, rekao je jednom prilikom Srđan Đoković", kojem teško pada što Marko živi daleko od porodice.

Borio se godinama sa depresijom, a tu bitku je dobio uz pomoći gurua Pepe Imaza, koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera.

Pepe Imaz je pomogao najpre Marku, pa Novaku.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Naime, Novak je upoznao Imazu preko svog brata, a prema njemu je odmah osetio veliku zahvalnost, jer je uspeo Marka da izvuče iz opasnih kandži depresije i teškog emotivnog stanja. Ali, i sam se zainteresovao za predavanja ovog gurua. Iz tog razloga je često i odlazio u Marbelju sa svojom suprugom Jelenom, koja je, takođe, oduševljena njegovim metodama.

"Marko je bio je u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi se i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji", pričao je Imaz u intevrjuu za "La Riohu".

Marko Đoković je potpuno promenio pogled na svet i život, a svojevremeno je upravo u intervjuu za Espanjol govorio je o ljubavi i radu na sebi.

Pročitajte još: PAROVI KOJI SU SE VENČALI NA DAN ZALJUBLJENIH, PA RAZVELI: Jarić "skinuo" devojku Leniju Kravicu pa je odveo pred oltar

"To je jedna filozofija života. Sa 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam upoznao Imaza u Marbelji. Pomogao mi je mnogo, počeo sam da radim na sebi. Ljubav i mir, zapravo, znači voleti sebe kako bi mogao da voliš druge ljude. To je ono što i Novak sada oseća", istakao je Marko.

Srećom, mračna vremena sada su daleko iza njega, u čemu mu pomaže i ljubav devojke Letisije. Iako retko eksponiraju svoju vezu, Letisija je pre nekoliko meseci putem Instagrama Marku posvetila emotivne reči:

"Marko... Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim" napisala je ona tada čime je pokazala koliko su jake emocije između njih, a još fotografija Marka i Letisije pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Pogledajte još fotografija Letisije Tesari, devojke brata Novaka Đokovića i njegovog brata Marka...

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novak Đoković i Ana Ivanović YouTube/Gustavo D

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!