Lepa glumica Dragana Mićalović do sada je svoj ljubavni život držala u strogoj tajnosti. Znalo se za jednog navodnog dečka i to je bilo to, a sada je konačno odlučila da pokaže ko joj je ukrao srce. 

Ona se oglasila sa Ade Bojane, a koliko je zaljubljena da se videti i po poslednjem snimku uz koji je napisala romantične stihove. 

"Ne zaboravi me odsanjati.

Ne zaboravi me potražiti.
Ne zaboravi me sresti na vašaru duge.
Lutaš putevima mog srca i zoveš se
Vašar duga, oproštajna briga, oproštajni korov
Ne zaboravi, menjam te u sebi", napisala je Dragana uz snimak sa plaže na kojem se smeje. 

Malo potom mogli smo na storiju da vidimo i fotografiju "misterioznog" muškarca koji je slavnoj lepotici vratio osmeh na lice. 

Dragana Mićalović pokazala je fotografiju sa dečkom.
Instagram/hipokampelefentokamela 

U pitanju je Uglješa Novak, koji je po zanimanju advokat, a pored advokature on obožava ekstremne sportove, surfovanje, planinarenje, te ima svoj Jutjub kanal, a takođe se na njegovom profilu na Instagramu mogu pronaći slike koje pokazuju da je veoma okrenut veri.

Inače, zanimljivo je da je pre nešto više od decenije, kao bomba odjeknula je vest da je brat Novaka Đokovića, Marko Đoković uplovio u ljubavnu vezu sa popularnom glumicom, Draganom Mićalović.

Marko Đoković navodno je bio sa Draganom.
pritnscreen/instagram 

Iako na samom početku nisu želeli o emocijama da govore, mediji su ih pratili u stopu te su nakon nekog vremena priznali da su zajedno i da uživaju u ljubavi.

Poznato je da je bivša devojka Marka Đokovića, Dragana i danas veoma bliska sa svim članovima porodice Đoković, pošto su je od prvog trenutka oberučke prihvatili i nadali se da će Marko i ona svoju ljubav krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

Bonus video:

NOGE KAO ŠERON STOUN, DRAGANA MIĆALOVIĆ U VRELOM IZDANJU! Glumica u nikad kraćoj haljinici, SEVNULA G*ZA a kamera sve snimila Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!