Brat Novaka Đokovića Marko godinama se krije od medija, te je za širu javnost njegov život prava enigma. Na društvenim mrežama retko se oglašava, a poslednji put je to učinio kada je njegov brat prolazio torturu u Australiji, kada mu je ujedno i javno pružio podršku.

Marko inače i živi van Srbije, odnosno u sunčanoj Marbelji gde je i izgradio uspešnu karijeru. Naime, iako je još sa 14 godina počeo profesionalno da se bavi tenisom, napustio je beli sport i odlučio da se posveti karijeri koju gradi na teniskoj akademiji u Španiji, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Treći brat Novaka Đokovića - Marko retko se pojavljuje u javnosti, a u galeriji pogledajte još njegovih fotografija.

O Markovim bivšim devojkama se ništa ne zna, ali je zanimljivo da su ga pre nekoliko godina povezivali sa legendarnom teniserkom Karolinom Voznjacki. Iako se o njihovoj romansi brujalo, zvanične potvrde nije bilo, te se ne zna da li je u pitanju bila veza, flert, ili ipak, samo prijateljstvo.

Šuškalo se da je Marko Đoković bio sa Karolinom Voznjacki.
pritnscreen/instagram 

Marka se retko eskponira, ali je ipak pre nekoliko meseci podigao prašinu u medijima kada se šuškalo da je u tajnosti oženio svoju dugogodišnju devojku, inače brazilsku dizajnerku Letisiju Tesari.

Letisija Tesari je veoma bliska sa Markovom porodicom, a pogotovo sa Jelenom Đoković.
pritnscreen/instagram 

Mnogi su bili iznenađeni informacijom da je zgodni teniser zauzet, a par je zajedno već četiri godine.

Iako retko eksponiraju svoju vezu, Letisija je pre nekoliko meseci putem Instagrama Marku posvetila emotivne reči:

"Marko...
Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim" napisala je ona tada.

Inače, dugo se pisalo i o odnosu Jelene Đoković sa drugim "snajkama". Tako se sve do skoro šuškalo da sa Saškom nije u dobrim odnosima što su demantovale nedavno na proslavi titule kada su zajedno zapevale. Međutim, kada je reč o lepoj Letisiji, oduvek se pričalo da su veoma bliske te da se čak i druže.

Jelena Đoković i Saška Veselinov nedavno su pevale zajedno.
pritnscreen/instagram 

Marko i Letisija inače trenutno letuju u Tivtu sa ostatkom porodice Đoković, i to u jednom od najskupljih hotela u Crnoj Gori, a još njihovih fotografija pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Pogledajte još fotografija Letisije Tesari, devojke brata Novaka Đokovića i njegovog brata Marka...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!