Frontmen benda "Aerosmith", Stiven Tajler, dugo se nije mogao videti u javnosti, naročito nakon rehabilitacije na koju se prijavio usled korišćenja nedozvoljenih supstanci. 

No, slavni roker iznenadio je sve kada se pojavio u ulozi jednog od voditelja na "Jam for Janie Grammy Awards Viewing Party", u toku Live Nation-a u Holivud Paladijumu.

Sa njim je bila i dugogodišnja devojka Ejmi Preston, a sudeći po fotografijama i snimcima, Tajler se sjajno provodio. Inače, reč je o godišnjoj zabavi njegove organizacije u partnerstvu sa Omladinskim selima, kako bi se prikupila sredstva i kako bi se pomoglo devojkama koje su pretrpele traume usled zlostavljanja i zanemarivanja

Stiven Tajler sa devojkom Ajmi.
CraSH / Zuma Press / Profimedia 

Ovako nešto bio bi sjajan potez da sam Stiven u prošlosti nije bio taj koji je zlostavljao bivše devojke i ljubavnice

Podsetimo, nedavno se oglasila još jedna devojka, Džini Belino, koja je optužila pevača da ju je u istom dani dva puta napao, a sve se odigralo kada je bila tinejdžerka, 1975. godine.

"Džini sada ima 66 godina i patila je u tišini tolike godine, a imala je hrabrosti da ispriča svoju priču", rekao je njen advokat Džef Anderson za People i dodao: "Koliko god da je užasna priča, njena poruka je moćna i želela je da sve Latinoamerikanke znaju da mogu da ustanu i progovore".

Belino je tada bila dečiji model, a napad se dogodio nakon koncerta Aerosmita. U tužbi piše da je Stiven Tajler na silu Belino ugurao u govornicu gde joj je "nagurao jezik u usta", i držao je "zarobljenu", da je "stavljao ruke na njeno telo, grudi, zadnjicu, genitalije - da joj je skidao odeću, pribijao je uz sebe i uz zid govornice".

Stiven Tajler je napadao tinejdžerke.
Shutterstock 

Belino u tužbi navodi da ju je pevač "zaskao" i da se "pretvarao da ima se*s" sa njom, dok je njegova pratnja "stajala napolju i smejala se". "Tajlerov pe*is je bio uspravan i bilo joj je očigledno dok ga je trljao o nju da ne nosi donji veš i da nosi tanke pantalone."

Belino tvrdi da je pokušala da se oslobodi tako što ga je uhvatila za potiljak. Međutim, ona u tužbi tvrdi da je Tajler "iznenada stao i izašao iz kabine".

Kad je grupa ušla u hotel kroz ulaz za bar, Tajler je odgurnuo Belino uz zid, "stavio joj jezik u grlo, privlačio sebi i simulirao se*s".

Džin tvrdi da je još jednom povukla Tajlera za kosu, a da je otišao nakon što joj je rekao: "Idem u svoju sobu da nešto obavim na brzinu". U tužbi piše da je ona počela da plače, a da ju je on kasnije zvao iz hotela i "zamolio" ju je da dođe u njegovu sobu.

U tom trenutku ona je uz pomoć domara ušla u taksi, a vozač ju je ipak odvezao do Kvinsa iako nije imala dovoljno novca. Kaže da je po povratku kući "nekontrolisano" plakala dok je sa sestrom pričala šta joj se desilo.

Ona je nakon napada bila hospitalizovana i pod terapijom, rekla je da su joj i dalje potrebni lekovi. Traži neodređenu odštetu, i zahteva suđenje pred porotom.

Ovo nije prva optužba

Ovo nije prvi put da je Stiven Tajler optužen za gnusne stvari. Pre skoro godinu dana protiv Stivena Tajlera podneta je tužba da je 1973. silovao tada maloletnu Džuliju Misli (Džulija Holkomb), po kojoj danas njegova organizacija i nosi ime.

Pročitajte još: SA 7 JE IZGUBIO NEVINOST Usvojenoj ćerki je napravio dete pa je terao da ga ubije a sa biološkom se redovno ljubi u usta

Upoznao ju je kada je imala samo 15 godina, da bi je usvojio kada je imala 16, navodno da bi joj pomogao sa školom i slično.

Njihova veza bila je burna, a u jednom trenutku joj je napravio i dete. Međutim, tada je otišao na turneju i poslao svog menadžera da Džuliju natera da abortira. Stiven je tada već debelo bio u vezi sa majkom Liv Tajler, ali to Džulija nije znala.

Nakon požara u zgradi gde je pukom srećom ostala živa, Džulija pristaje na abortus, i vraća se u porodični dom, a Stivenu se nikad više nije javila iako je on pokušavao da je pozove nekoliko puta. Čak je mnogo godina kasnije uplatio njenom udruženju za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane pola miliona dolara.

Stiven je inače retko govorio o Džuliji, ali je u svojoj autobiografiji pričao o abortusu.

"Bila je to velika kriza. Strašno je to kada znate da novi život raste u ženi, ali svi oko vas vas uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svima, pa i vama i njoj. Onda odete kod lekara, on joj ubrizga nešto u stomak dok vi gledate i onda uskoro vidite mrtav fetus. Bio sam uništen i pitao se šta sam to uradio", napisao je u svojoj autobiografiji, a Džuliji je i posvetio pesmu "Janie's got a gun".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ADVOKAT EMILIJA PETROVIĆ: Pedofilija i incest su dva odvojena krivična dela Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!