Stiven Tajler, poznati pevač i frontmen kultnog benda "Aerosmith" optužen je za još jedan se*sualni napad. Kako se navodi u tužbi Džini Belino, on ju je u istom danu dva puta napao, a sve se odigralo kada je bila tinejdžerka, 1975. godine.

"Džini sada ima 66 godina i patila je u tišini tolike godine, a imala je hrabrosti da ispriča svoju priču", rekao je njen advokat Džef Anderson za People i dodao: "Koliko god da je užasna priča, njena poruka je moćna i želela je da sve Latinoamerikanke znaju da mogu da ustanu i progovore".

Stiven Tajler otpužen je za zlostavljanje.
Shutterstock 

Belino je u tužbi navela da je potpisala ugovor s agencijom za dečije modele i da je na dan kada je upoznala Stivena Tajlera otputovala iz svog doma u Kvinsu na Menhetn na modnu reviju. Nakon toga, bile su na nastupu Aerosmitha, a nakon svirke, Džini je rekla da su ona i prijateljica planirale da podele troškove vožnje kući do Kvinsa.

Međutim, njena prijateljica je želela da pre toga odu u hotel Varvik gde je Aerosmith napravio afterparty. Belino u tužbi tvrdi da su se ona i njen prijateljica našle sa Tajlerom i "gomilom drugih ljudi koji su izgledali kao da su kolege ljudima iz benda i drugima koji su na ovaj ili onaj način povezani sa Aerosmithom", te da su kasnije prošetali Šestom avenijom na Menhetnu.

"Dok su šetali, Belino je komentarisala tekst pesme, Tajler je postao vidno iritiran njenim pitanjem i iznenada ju je zgrabio za ruku i odveo u telefonsku govornicu", piše u tužbi gde se ističe da joj je "nagurao jezik u usta", i držao je "zarobljenu", da je "stavljao ruke na njeno telo, grudi, zadnjicu, genitalije - da joj je skidao odeću, pribijao je uz sebe i uz zid govornice".

Stiven Tajler navodno je zlostavljao tinejdžerke.
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Belino u tužbi navodi da ju je pevač "zaskao" i da se "pretvarao da ima se*s" sa njom, dok je njegova pratnja "stajala napolju i smejala se". "Tajlerov penis je bio uspravan i bilo joj je očigledno dok ga je trljao o nju da ne nosi donji veš i da nosi tanke pantalone.

Belino tvrdi da je pokušala da se oslobodi tako što ga je uhvatila za potiljak. Međutim, ona u tužbi tvrdi da je Tajler "iznenada stao i izašao iz kabine".

Nakon toga je tužiteljka rekla da je "namestila svoju odeću", te brzo izašla iz telefonske govornice u "šoku i strahu".

"Omamljena, zbunjena i šokirana" Belino tvrdi da je nastavila da šeta sa pratnjom do hotela jer se oslanjala na svoju prijateljicu za prevoz do kuće i nije imala novca da sama pokrije troškove.

Kad je grupa ušla u hotel kroz ulaz za bar, Tajler je odgurnuo Belino uz zid, "stavio joj jezik u grlo, privlačio sebi i simulirao se*s".

Džin tvrdi da je još jednom povukla Tajlera za kosu, a da je otišao nakon što joj je rekao: "Idem u svoju sobu da nešto obavim na brzinu". U tužbi piše da je ona počela da plače, a da ju je on kasnije zvao iz hotela i "zamolio" ju je da dođe u njegovu sobu.

U tom trenutku ona je uz pomoć domara ušla u taksi, a vozač ju je ipak odvezao do Kvinsa iako nije imala dovoljno novca. Kaže da je po povratku kući "nekontrolisano" plakala dok je sa sestrom pričala šta joj se desilo.

Ona je nakon napada bila hospitalizovana i pod terapijom, rekla je da su joj i dalje potrebni lekovi. Traži neodređenu odštetu, i zahteva suđenje pred porotom.

Ovo nije prva optužba

Ovo nije prvi put da je Stiven Tajler optužen za gnusne stvari. Pre skoro godinu dana protiv Stivena Tajlera podneta je tužba da je 1973. silovao tada maloletnu Džuliju Misli (Džulija Holkomb).

Upoznao ju je kada je imala samo 15 godina, da bi je usvojio kada je imala 16, navodno da bi joj pomogao sa školom i slično. Njihova veza bila je burna, a u jednom trenutku joj je napravio i dete. Međutim, tada je otišao na turneju i poslao svog menadžera da Džuliju natera da abortira. Stiven je tada već debelo bio u vezi sa majkom Liv Tajler, ali to Džulija nije znala.

Nakon požara u zgradi gde je pukom srećom ostala živa, Džulija pristaje na abortus, i vraća se u porodični dom, a Stivenu se nikad više nije javila iako je on pokušavao da je pozove nekoliko puta. Čak je mnogo godina kasnije uplatio njenom udruženju za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane pola miliona dolara.

Pročitajte sve o njihovoj vezi: SA 16 JU JE PREUZEO OD MAJKE, A ONDA JOJ NAPRAVIO BEBU: Isplivala decenijama skrivana JEZIVA TAJNA slavnog rokera

Stiven je inače retko govorio o Džuliji, ali je u svojoj autobiografiji pričao o abortusu.

"Bila je to velika kriza. Strašno je to kada znate da novi život raste u ženi, ali svi oko vas vas uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svima, pa i vama i njoj. Onda odete kod lekara, on joj ubrizga nešto u stomak dok vi gledate i onda uskoro vidite mrtav fetus. Bio sam uništen i pitao se šta sam to uradio", napisao je u svojoj autobiografiji, a Džuliji je i posvetio pesmu "Janie's got a gun".

Bonus video:

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!