Slavna glumica Šenen Doerti uprkos progresu bolesti aktivnija je nego ikad, te redovno snima svoj podkast "Let’s Be Clear With Shannen Doherty" u kojem se dotakla i tema o kojima godinama nije govorila. 

Kako je i sama priznala, ona želi da sve "rasčisti" pre nego što ode na "onaj svet", te se u poslednjih mesec dana saznala istina kako o njenom odnosu sa pojedinim koleginicima, tako i šta se dešavalo u njenim brakovima.

U poslednjoj epizodi podkasta gostovao joj je niko drugi do Džejson Pristli, koji je u kultnoj seriji "Beverli Hils, 90210"igrao njenog brata Brendona. Šenen je priznala da ju je upravo njena neprofesionalnost i to što je dozvolila da privatni problemi prevladaju koštalo uloge u popularnom ostvarenju. 

Šenen Doerti osvrnula se na otkaz u seriji.
printscreen/youtube/Entertainment Tonight 

"Pre moje poslednje sezone, bila sam u zaista užasnom braku, i bilo je stvari koje su se dešavale u tom odnosu zbog kojih mi je zaista bilo teško da stalno dolazim na vreme na posao", započela je Doerti. 

Podsetimo, glumica je tada bila u braku sa Ešlijem Hamiltonom, a iako su sudbonosno "da" rekli 1993, rastali su se samo godinu dana kasnije, čemu je presudila njegova borba sa narkoticima

"Znam da je to postao veliki problem za vas ostale, kao što bi i trebalo da bude, jer ako svi drugi dođu na vreme, a vi čekate jednu osobu, to je sra*je", nastavila je, napominjući da je njeno kašnjenje nateralo njene kolege da "rade duže".

"To nije bila ničija odgovornost osim moja", dodala je 52-godišnjakinja, koja se trenutno bori sa stadijumom 4 raka dojke.

Uprkos tome što je preuzela odgovornost za svoje postupke, Doerti je istakla da bi volela da su producenti ozbiljno razgovarali sa njom o njenom ponašanju pre nego što su odlučili da njen lik, Brendu Volš, izbace iz serije. 

"Volela bih da su me posadili, pogledali i rekli: 'Slušaj, krajnji rezultat će biti ovo, dobićeš otkaz jer niko od nas više nije voljan da trpi šta se dešava. Razumem da imaš problem u ličnom životu, ali to takođe ne može da se meša u posao. Moraš se sabrati!'"

Međutim, ona je takođe priznala da je trebalo da bude "transparentnija" sa kolegama i ekipom u vezi sa činjenicom da je u tom trenutku njen otac bio veoma bolestan i da se njen muž borio sa veoma strašnim problemom sa drogom, koji je postao "sve više iscrpljujući" za nju.

"Nisam čak htela da izađem iz kuće jer sam se plašila da će (Hamilton) otići po drogu", objasnila je ona, nazvavši to "najbizarnijim iskustvom".

Njen kolega Pristi, objasnio joj je da je njihovim kolegama iz ekipe bilo "neverovatno teško da shvate i prihvate ponašanje Doerti bez njenog otvaranja".

Pročitajte još: MUŽ GLUMICE KOJA UMIRE SE LJUTIO JER NEMAJU ODNOSE ZBOG RAKA: Dok je spremala sebi haljinu za sahranu, on ljubio drugu

"Voleo bih da sam znao više o tome šta se dešavalo u tvom ličnom životu u to vreme, jer bih u to vreme u tom slučaju mogao da imam više saosećanja i više brige, ali znali smo samo ono što smo znali", rekao je.

Džejson Pristli je bio gost podkasta Šenon Doerti.
Youtube 

Pristli, koji je u seriji igrao Brendona Volša, dodao je da mu je bilo posebno teško da se nosi sa otkazom Doerti jer su njihovi likovi bili tako blisko povezani.

"Naravno, najteža stvar za mene je bila emisija o Brendonu i Brendi, pitanja 'Kako će to uticati na šou?'"

Pre nego što je prešla na sledeću temu, Doerti je jasno stavila do znanja da "ne krivi nijednog od svojih bivših kolega što nisu znali šta se dešavalo u njenom životu u to vreme".

"Krivim sebe jer je trebalo da vodim se fokusiram više na svoj lični život, trebalo je da napustim vezu ranije, nisam trebalo da dođe do svega toga", objasnila je ona.

"Definitivno me je pvukla slava, i odjednom sam mogla da odem u noćni klub i nije bilo važno koliko imam godina. Sve mi je to bilo veoma primamljivo i zavodljivo. I upala sam u tu zamku, onda dodate lična pitanja i trebalo je da budem transparentnija", dodala je glumica. Inače, Doerti je to bio prvi brak, a sledeći je usledio već 2002. sa Rikom Solomonom.

Drugi brak

Doerti je u drugom braku bila ni godinu dana, a malo potom u javnost je procurio Solomonov se*s snimak sa Paris Hilton. Solom je bio u braku i sa Pamelom Anderson, a iako je odnos sa Doerti bio na staklenim nogama gotovo od samog početka, Šenen je ipak priznala da ga je volela. 

"Imala sam neke loše veze, i dva propala braka. Bila sam u fazonu 'Zašto biram ove muškarce?' Verovatno jer sam imala potrebu da im pomognem. Ali je istina da sam jedino povredila sebe", rekla je Šenen Doerti malo nakon razvoda. Potom je usledio treći brak za koji je mislila da je to-to. Međutim, istina je bila gora od svega.

Treći brak ju je skupo koštao

Ona je pre nekoliko meseci otkrila da ju je treći muž, inače fotograf, Kurt Isvarijenko, sa kojim je provela poslednjih 14 godina, varao poslednje dve godine. Zvezda serije "Čari" otkrila je za aferu u januaru 2023. kada se rak dojke koji je bio u četvrtom stadijumu proširio na njen mozak.

Šenon Doerti sa bivšim mužem.
Instagram 

"Otišla sam na operaciju rano ujutru i ušla sam nakon što sam saznala da je moj brak u suštini završen, da je moj muž imao aferu dve godine", rekla je ona i dodala da se kolebala za intervenciju, iako je njen suprug želeo da to ipak uradi. "Nisam mogla da idem na tu operaciju sa njim kraj sebe. Osećala sam se tako izdano", dodala je.

"Na kraju dana, osećala sam se neverovatno nevoljeno od nekoga sa kim sam bila 14 godina, od nekoga koga sam volela svim srcem", nastavila je Doerti, dodajući da su je kroz operaciju podržali mama, brat i najbolji prijatelj.

Šenon Doerti je teško bolesna.
Instagram 

Podsetimo, bitka slavne glumice traje od 2015, kada joj je prvi put dijagnostifikovan. 2017. je objavila da je u remisiji, ali je 2020. otkrila da se bolest vratila. Pre nekoliko meseci je potvrdila da se rak proširio na mozak, a nedavno je otkrila i da je rak metastazirao na kosti.

Šenen je inače u dokumentaciji za razvod navela da sa suprugom ne živi još od januara 2023. godine, te da se na razvod odlučila kada "ništa drugo nije preostalo".

"Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, osećala je da joj nije ostavljena druga opcija", istakla je njena portparolka, a potom dodala:

"Možete kontaktirati Kurtovog agenta, jer je ona blisko umešana", istakla je potparolka, sugerišući da je druga žena uzrok razvoda, što nije teško zaključiti ako se uzme u obzir jedina stvar koja je fotografu bila bitna kada se otkrilo da je Šenon bolesna.

Šenon Doerti je otkrila da je muž vara dve godine
Instagram 

Podsetimo, samo godinu dana nakon što je glumici pronađen rak, njen muž tužio njenog menadžera Stivena Blata tvrdeći da je on nebrigom za njeno zdravlje uništio njihov se*sualni život, pisao je TMZ. Ona je zbog nemara Blata ostala bez zdravstvenog osiguranja, pa ga je i sama tužila i nagodili su se za 15 miliona dolara.

Šenon Doerti je imala problem sa mužem zbog raka
Instagram 

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže i da je pronašla pesmu koju želi na sahrani.

"Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Spremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, razgovaram sa ljudima koje sam povredila – svesno i nesvesno. Želim da živim život koji imam punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je Šenon za američke medije.

Youtube Šanon Doerti

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šenon Doerti o raku Instagram/people

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!