Poznata glumica Šenon Doerti koja je svetsku slavu stekla ulogom Brende u kultnoj seriji "Beverly Hills, 90210", konačno je progovorila o svom poslednjem braku koji se neslavno završio početkom godine. 

Ona je pre nekoliko dana otkrila da ju je fotograf Kurt Isvarijenko, sa kojim je provela poslednjih 14 godina, varao poslednje dve godine. Zvezda serije "Čari" otkrila je da je u januaru 2023. saznala da se rak dojke u četvrtom stadijumu proširio na njen mozak

Doktori su hteli da urade operaciju kako bi sklonili tumor i kako bi mogli da donesu odluku o daljem lečenju. Doerti je rekla da je bila "skamenjena" zbog operacije i mislila je da će verovatno umreti ili izgubiti neku funkciju kao što je njena sposobnost da govori ili hoda.

Šenon Doerti je otkrila sve o bolesti.
Instagram 

"Otišla sam na operaciju rano ujutru i ušla sam nakon što sam saznala da je moj brak u suštini završen, da je moj muž imao aferu dve godine", rekla je ona i dodala da se kolebala za intervenciju, iako je njen suprug želeo da to ipak uradi. "Nisam mogla da idem na tu operaciju sa njim kraj sebe. Osećala sam se tako izdano", dodala je.  

"Na kraju dana, osećala sam se neverovatno nevoljeno od nekoga sa kim sam bila 14 godina, od nekoga koga sam volela svim srcem", nastavila je Doerti, dodajući da su je kroz operaciju podržali mama, brat i najbolji prijatelj.

Šenon Doerti imala je podršku najbližih tokom operacije.
instagram/theshando 

Podsetimo, bitka slavne glumice traje od 2015, kada joj je prvi put dijagnostifikovan. 2017. je objavila da je u remisiji, ali je 2020. otkrila da se bolest vratila. Ranije ove godine potvrdila je da se rak proširio na mozak, a nedavno je potvrdila da je rak metastazirao na kosti

Iako je operacija na mozgu ranije ove godine bila uspešna, to je i dalje značilo da je Doerti mora da prođe kroz zračenje mozga, novi tretman za koji kažu da je sličan hemoterapiji i da je doveo do toga da je ponovo izgubila kosu.

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu Instagram/theshando

"Samo da prođeš kroz sve to dok pokušavaš da shvatiš da li ćeš se je*eno razvesti ili dok pokušavam da dođem do istine o svemu", rekla je glumica i dodala da je postala "opsednuta" otkrivanjem istine o neveri svog bivšeg kroz razgovore dok se nada da će "neko konačno biti iskren prema njoj".

"Ako ste sa nekim proveli 14 godina zajedno i prevarili ste tu osobu, zar ona ne zaslužuje apsolutnu istinu bez obzira koliko je to boli?" rekla je ona i dodala da je "takođe razgovarala sa devojkom sa kojom ju je varao dve godine". 

Sa druge strane, Kurt Isvarijenko demantuje da je došlo do prevare. Kako tvrde izvori bliski paru, njihova veza je zapala u krizu 2020. kada se rak vratio i zbog pandemije. 

Šenon Doerti otkrila je da ju je muž varao.
Instagram 

Kurt je navodno pokušavao da ostane u njenom životu - čak je iznajmio kuću u toj oblasti od januara 2021. do jula 2021. kako bi mogli da reše probleme, ali to na kraju nije uspelo. Nakon toga preselio se u Ostin u Teksasu i tamo je upoznao novu partnerku Kolijer Grim, koja je postala njegov agent u PICTUREKID-u, prema TMZ-u. Par je navodno i dalje zajedno.

Šenon je inače u dokumentaciji navela da sa suprugom ne živi još od januara ove godine, te da se na razvod odlučila kad "ništa drugo nije preostalo".

Šenon Doerti se odlučila na razvod nakon afere supruga.
Instagram 

"Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, osećala je da joj nije ostavljena druga opcija", istakla je njena portparolka, a potom dodala:

"Možete kontaktirati Kurtovog agenta, jer je ona blisko umešana", istakla je potparolka, sugerišući da je druga žena uzrok razvoda, što nije teško zaključiti ako se uzme u obzir jedina stvar koja je fotografu bila bitna kada se otkrilo da je Šenon bolesna.

Pročitajte još: BOLESNA LEPOTICA ŠOKIRALA SVE POSLEDNJOM SLIKOM: Muž ju je varao dok je spremala haljinu za SAHRANU a sada gleda i umire

Interesantno je da je samo godinu dana nakon što je glumici pronađen rak, njen muž tužio njenog menadžera Stivena Blata tvrdeći da je on nebrigom za njeno zdravlje uništio njihov se*sualni život, pisao je TMZ. Ona je zbog nemara Blata ostala bez zdravstvenog osiguranja, pa ga je i sama tužila i nagodili su se za 15 miliona dolara.

Mužu Šenon Doerti bilo je bitno samo da imaju odnose.
Instagram 

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže i da je pronašla pesmu koju želi na sahrani.

Reč je o poznatoj pesmi ‘Tears in Heaven’ koja važi za jednu od najvećih balada u istoriji rock’n’rolla, a odlučila je i u čemu želi biti sahranjena.

"Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Spremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, razgovaram sa ljudima koje sam povredila – svesno i nesvesno. Želim da živim život koji imam punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je Šenon za američke medije.

Youtube Šanon Doerti

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šenon Doerti o raku Instagram/people

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!