Slavna glumica Šenon Doerti koja je svetsku slavu stekla zahvaljujući ulozi Brende Volš u "Beverly Hills, 90210", godinama se bori sa rakom koji se, nažalost, proširio. 

Ona se nedavno oglasila na društvenim mrežama i otkrila nove, poražavajuće vesti koje su dodatno rastužile njene fanove. Kako je napisala na mrežama, rak je metastazirao i na mozak, a čuvena lepotica podelila je svojevremeno i fotografije koje su nastale tokom lečenja, a koje su otkrile njeno pravo stanje

Šenon Doerti je otkrila kako je izgledalo lečenje.
Instagram 

Iako je Doerti često na mrežama postavljala slike na kojima izgleda kao da se sjajno nosi sa izazovima, realnost je da ju je sve to plašilo, kao i da je teško podnosila zračenje.

No, Doerti se ipak ne da. Ma koliko da su okolnosti okrutne, ona je uvek pokušavala da zadrži osmeh na licu i da izgleda tako da niko ne posumnja u njeno mentalno stanje. Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je podelila fotografiju na kojoj je tip-top sređena, a zbog kojih niko ne bi pomislio da je glumica zapravo teško bolesna. 

Šernon Doerti izgleda nikad bolje.
instagram/theshando 

Doerti je pozirala u beloj džemper-haljini i vrtoglavim potpeticama, a pratioci nisu krili oduševljenje zbog njenog izdanja. "Lepotica", "Pobednica života", "Slika koju njen bivši gleda i umire od ljubomore", pisali su ljudi u komentarima i to nije slučajno.

Podsetimo, malo nakon što je javnosti saopštila da joj se rak vratio, saznalo se i da se glumica razvodi po treći put. Ona je u dokumentaciji navela da sa suprugom, inače fotografom Kurtom Isvarijenkom ne živi još od januara ove godine, te da se na razvod odlučila kad "ništa drugo nije preostalo".

"Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, osećala je da joj nije ostavljena druga opcija", istakla je njena portparolka, a potom dodala:

"Možete kontaktirati Kurtovog agenta, jer je ona blisko umešana", istakla je potparolka, sugerišući da je druga žena uzrok razvoda, što nije teško zaključiti ako se uzme u obzir jedina stvar koja je fotografu bila bitna kada se otkrilo da je Šenon bolesna.

Šenon Doerti se razvela od trećeg muža.
Instagram 

Naime, samo godinu dana nakon što je glumici pronađen rak, njen muž je tužio njenog menadžera Stivena Blata tvrdeći da je on nebrigom za njeno zdravlje uništio njihov seksualni život, pisao je TMZ. Ona je zbog nemara Blata ostala bez zdravstvenog osiguranja, pa ga je i sama tužila i nagodili su se za 15 miliona dolara.

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže i da je pronašla pesmu koju želi na sahrani.

Reč je o poznatoj pesmi ‘Tears in Heaven’ koja važi za jednu od najvećih balada u istoriji rock’n’rolla, a odlučila je i u čemu želi biti sahranjena.

"Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Spremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, razgovaram sa ljudima koje sam povredila – svesno i nesvesno. Želim da živim život koji imam punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je Šenon za američke medije.

Pročitajte još: OGLASILA SE UMIRUĆA GLUMICA: Dok je spremala haljinu za SAHRANU njen muž je skidao drugu a sada je dobila još GORE VESTI

Bonus video:

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu Instagram/theshando

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!