Nakon što je objavljeno da je Šenon Doerti u terminalnoj fazi bolesti, to je potvrdio i izvor blizak poznatoj glumici koji je naveo i da se ona ne boji smrti.

"Čovek se umori od borbe s vetrenjačama. Tako se i ona umorila u borbi s rakom. Iako ne odustaje, svesna je da je njen odlazak blizu jer su nalazi poprilično loši i nimalo obećavajući", rekao je.

Činjenicu da se glumica ne boji smrti potvrđuje podatak da je Šenon još pre godinu dana pronašla pesmu za svoj posljednji ispraćaj. Reč je o numeri "Tears in Heaven" koja važi za jednu od najvećih balada u istorijii rock’n’rolla. Pored toga, otkrila je i u čemu želi biti sahranjena.

senon doerti
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Znam u čemu želim otići na drugi svet. Pripremila sam haljinu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim svima ostati u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci da ispravim neke odnose, izvinim se ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je Šenon pre godinu dana američkim medijima.

'"Naravno da se bojim, ali morate prihvatiti sve što vam život nosi"

Iako je izjavila da je srećna i spokojna, otkrila je i da je istovremeno tužna i uplašena.

"Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam ša me čeka kada izdahnem i kako će moja duša otići. I tužna sam! Tužna jer neću moći još godinama da gledam svoje prijatelje, družit se s njima, ljubim ih i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše", zaključila je.

senon doerti
Youtube