Poznata glumica i zvezda serije "Beverly Hills, 90210" i serije "Čari" 49-godišnja Šenon Doerti početkom prošle godine otkrila da joj se vratio rak dojke i da je trenutno u četvrtom stadijumu.

Ona je nedavno rastužila javnost kada je napisala kako je spremna za odlazak i da je već napisala oproštajna pisma porodici. Mnogi su se zabrinuli za njeno zdravlje, jer poslednjih meseci nije ništa objavljivala na Instagramu, ali čini se da joj je bolje.

Naime, paparaci su je snimili u kupovini sa majkom Rozom Elizabet.

Šenon Doerti
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šenon otvoreno govorila o borbi sa kancerom kako skrenula pažnju ženama koliko su važni preventivni pregledi. Od 2017. godine rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj hemoterapiji.

"Pokušavam da cenim male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo", odgovorila je Šenon na pitanje kako se oseća posle dijagnoze.

senon doerti tumor slike izgled
Youtube 

"Malene stvari za mene su velike. Mi u sebi imamo jedno vrelo i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo sa lošim stranama života", dodala je.

Otkrila je i da već ima plan da napiše pisma i snimi video-poruke najdražima koje bi im ostale nakon njene smrti.

"Postoje neke stvari koje im moram reći. Neke stvari koje moram reći svojoj mami. Želim da moj suprug zna što mi je značio, ali svaki put kada dođe vreme da to napravim, osećam se kao da odustajem, ali ja nikad neću odustati. Mislim da sam jako zdrava i teško je sve ''završiti'' kad si uveren da ti je sigurno ostalo još 10 ili 15 godina života. Čini se kao da svi sa ovom dijagnozom proživljavaju istu stvar. Svi žele da me sahrane. Ali ja nisam spremna, osećam da još imam mnogo života u sebi", zaključila je poznata glumica.