Glumica Šenon Doerti koja je svetsku slavu stekla serijama "Čari" i "Beverly Hills, 90210" već neko vreme se bori sa rakom koji se, nažalost, proširio. 

Ona se oglasila na društvenim mrežama i otkrila nove, poražavajuće vesti koje su dodatno rastužile njene fanove. 

Šenon Doerti podelila je užasne vesti.
Instagram 

"12. januara dogodio se prvi krug zračenja. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu" napisala je Doerti uz fotografiju na kojoj se vidi stanje nakon zračenja.

CT skeniranje je pokazalo da glumica ima metastaze u mozgu - stanje koje se javlja kada se ćelije raka šire sa svog prvobitnog mesta na mozak, prema klinici Mejo.

"Ja sam srećna jer imam sjajne doktore kao što je dr Amin Mirahdi i neverovatne tehničare. Ali taj strah... Previranja... tajming svega... Ovako može izgledati ako imate rak", nastavila je Šenon.

Pre nekoliko dana, Doertijeva je podelila video snimak iz januara pred lečenje. Glumica, kojoj je rak dojke prvi put dijagnostikovan u martu 2015. godine, bila je otvorena i iskrena u vezi sa svojim procesom lečenja.

"Imala sam mnogo krvarenja iz nosa od hemoterapije. Imala sam i mastektomiju, hemoterapiju i zračenje Nisam sigurna da li je neko od vas ovo doživeo. Uz to se osećam veoma veoma umorno", pričala je ranije glumica.

Glumica je objavila u februaru 2020. da se bori sa četvrtim stadijumom raka dojke, tri godine nakon što je otkrila da je prvi napad raka otišao u remisiju. Doerti je 2021. rekla fanovima da se "bori da ostane živa“.

"Nikada ne želim da funkcionišem i da se ponašam kao da umirem", rekla je tada za „Dobro jutro Ameriko“.

"Samo želim da funkcionišem što je normalnije moguće, jer ću nastaviti da se borim da ostanem živa. Nadam se da ohrabrujem ljude da idu na mamografe, na redovne preglede, da se izbore sa strahom i suoče se sa onim što je pred vama" rekla je tada.

Međutim, njen život se potpuno okrenuo u poslednjih par meseci nakon što se nedavno saznalo i da se razvodi, iako je nedavno objavljeno da joj nije preostalo još mnogo života.

Šenon Doerti se razvodi.
Instagram 

Glumica je u dokumentaciji navela da sa suprugom, inače fotografom Kurtom Isvarijenkom ne živi još od januara ove godine, te da se na razvod odlučila kad "ništa drugo nije preostalo".

Uskoro bivši par venčao se 2011. godine, a Isvarijenko je glumičin treći muž, budući da je već bila u brakovima sa Ešlijem Hamiltonom i Rikom Salomonom.

Šenon Doerti primorana je na razvod.
Instagram 

"Razvod je poslednje što je Šenon želela. Nažalost, osećala je da joj nije ostavljena druga opcija", istakla je njena portparolka, a potom dodala:

"Možete kontaktirati Kurtovog agenta, jer je ona blisko umešana", istakla je potparolka, sugerišući da je druga žena uzrok razvoda, što nije teško zaključiti ako se uzme u obzir jedina stvar koja je fotografu bila bitna kada se otkrilo da je Šenon bolesna.

Šenon Doerti se razvodi jer ju je muž navodno prevario.
Instagram 

Naime, samo godinu dana nakon što je glumici pronađen rak, njen muž je tužio njenog menadžera Stivena Blata tvrdeći da je on nebrigom za njeno zdravlje uništio njihov seksualni život, pisao je TMZ. Ona je zbog nemara Blata ostala bez zdravstvenog osiguranja, pa ga je i sama tužila i nagodili su se za 15 miliona dolara.

Šenon Doerti tužila je menadžera.
Shutterstock 

Svojevremeno je otkrila i da piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje najbliže i da je pronašla pesmu koju želi na sahrani.

Reč je o poznatoj pesmi ‘Tears in Heaven’ koja važi za jednu od najvećih balada u istoriji rock’n’rolla, a odlučila je i u čemu želi biti sahranjena.

"Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Spremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, razgovaram sa ljudima koje sam povredila – svesno i nesvesno. Želim da živim život koji imam punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je Šenon za američke medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!