Glumica Šenon Doerti se nedavno suočila sa teškim vestima. Naime, glumica se godinama bori protiv raka dojke, a iako je 2017. uspela da postigne remisiju, rak je dve godine kasnije metastazirao na mozak. Pored toga, Doerti je nedavno objavila vest da se rak proširio na njene kosti.

'Ne želim da umrem. Nisam završila sa životom. Nisam završila sa ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam završila sa nadom da ću stvari promeniti na bolje. Samo još nisam završila", rekla je u nedavnom intervjuu za People.

Šenon Doerti spada u ne tako omiljene glumice
Shutterstock 

Inače, Doerti često na društvenim mrežama obaveštava svoje fanove o svom zdravstvenom stanju, pa je tako u januaru ove godine otkrila da je operisala odstranjivanje tumora na mozgu i na Instagramu podelila snimak na kome se vidi kako razgovara sa bolničkim osobljem pre operacije .

sanen doerti
Instagram 

'16. januara 2023. Operacija. Imala sam tumor na mozgu koji sam htela da uklonim, a bila mi je potrebna i biopsija. Očigledno je da se trudim da budem hrabra, ali sam skamenjena od straha. Strah me obuzeo', otvoreno je priznala.

Uprkos svemu, zvezda hit serije 'Beverly Hills 92010' ne gubi nadu, i svojim iskustvom podiže svest o malignoj bolesti, ali i ljudima koji se s njom suočavaju: 'Moje najveće uspomene tek dolaze. Molim se. Budim se i idem u krevet zahvaljujući Bogu, moleći se za stvari koje su mi važne, a opet, ne tražim previše. To me povezuje sa višom moći i duhovnošću. Moja vera je moja mantra.'

sanen doerti
Youtube 

Uprkos lošim vestima, ona će nastaviti da nastavlja sa karijerom i neće čekati dan kada će morati da umre.

- Ona živi punom parom, ne boji se smrti. Nastavlja da snima započeto, jer smatra da nije na ovom svetu još završila svoju misiju,rekao je njen PR za strane medije.

Više fotografija slavne glumice tokom godina pogledajte u galeriji:

Youtube Šanon Doerti

Bonus video

Šenon Doerti o raku Instagram/people

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!