Pre nedelju dana slavna glumica Šenon Doerti otkrila je da je pred operaciju mozga saznala da je bivši muž vara. Oglasio se zatim on i tvrdi da je bilo drugačije. Nakon toga ona mu je na društvenim mrežama uzvratila ističući da je apsolutna laž sve što je rekao i da je važno da se zna istina.

Fotograf Kurt Isvarienko izjavio je da su on i Šenon Doerti živeli odvojeno dve godine pre njene operacije. Poručio je da je bio iskren prema njoj kada je počeo vezu sa drugom ženom u Teksasu dok je glumica ostala u Kaliforniji.

muž je prevario dok je imala rak
Instagram 

Prema njegovim rečima, odmah se vratio u Kaliforniju kada je saznao da ona ima tumor na mozgu. Šenon je rekla da joj je bilo veoma teško da ode na operaciju bez njega, kao i da je u isto vreme morala da se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima i njegovom aferom.

Šenon Doerti je u svom podkastu o bivšem mužu rekla sledeće: "Otišla sam u tu ordinaciju rano ujutru, nakon što sam saznala da je moj brak u suštini gotov, da je moj suprug imao aferu dve godine. Da ne idem na tu operaciju...(razmišljala je) iako je, vrlo jasno, on želeo da idem... Nisam mogla da idem sa njim, izdao me je".

glumica o prevari muža dok je imala rak
Youtube 

Glumica je u aprilu saopštila da se razvodi: "Na kraju dana, jednostavno izdao me je neko sa kime sam bila 14 godina, kog sam volela svim srcem". Uz nju su tog dana bili mama, brat i najbolji prijatelji.

glumica ima rak
Instagram 

U papirima za razvod su kao razlog kraha braka navedene nepomiriljive razlike.

Glumica je u podkastu rekla da je bila opsednuta time da sazna zašto ju je muž prevario kao i da je očekivala da on bude iskren prema njoj: “Ako delite sa nekim 14 godina zajedno i prevarite tog nekog, ne zaslužuje li ta osoba apsolutnu istinu bez obzira na to koliko je to boli?”. Razgovarala je i sa njegovom ljubavnicom.

šenon sa bivšim mužem
Instagram 

"Bila sam tako zbunjena, a takođe sam bila na steroidima, borila se sa mnogim stvarima nakon operacije mozga jer lekari nisu želeli da mi mozak otekne. Iskreno, još je jako teško. Da, donela sam odluku da podnesem zahtev za razvod, ali imam mnogo uspomena sa tom osobom".

Glumica se od 2015. bori sa rakom dojke koji je metastazirao na mozak i kosti. Nalazi se u četvrtom stadijumu opake bolesti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video

OTKRILA SAM RAK DOJKE NA ROĐENDAN! Takve trenutke svaka žena želi da zaboravi: Ovo je priča hrabrih žena koje su pobedile bolest Kurir TV

Izvor: Žena/ Wanted A.N.