Nakon što su otpečaćena nova dokumenta Džefrija Epstajna, otkrivena je i optužnica devojke koja je u prošlosti optužila princa Endrua da ju je zlostavljao, sa kojim se nagodila mimo suda zahvaljujući kraljici Elizabeti

Međutim, u novootkrivenom iskazu Virdžinija Đufre tvrdi da je imala odnose sa drugim stranim članom kraljevske porodice na jugu Francuske kada je imala samo 17 godina, iako toj osobi ne zna ime.  

Ona je takođe potvrdila da je dva puta videla Bila Klintona na ostrvu Džefrija Epstajna, uprkos tome što je bivši predsednik odlučno poricao da ga je ikada posetio.

Ona je potvrdila da je večerala sa Klintonom, Maksvelovom, Epstajnom i drugim mladim ženama koje su "izgledale kao sestre".

Virdžinija nije rekla da je imala se*s sa Klintonom, ali je rekla da je on bio upoznat sa Epstajnovim zlostavljanjem maloletnica. Takođe je opisala let u Epstajnovom avionu sa Alanom Deršovicom i još jednom devojkom.

Od nje i druge mlade žene zatraženo je da izvrše oralni se*s sa slavnim parom, naizmence, nakon čega su primorane na odnos. 

Džefri Epstajn je podvodio maloletnice.
pritnscreen/youtube 

Odmah potom, u objavljenim spisima Virdžinija tvrdi da joj je Epstajn platio 15.000 dolara da bi imala odnos sa princom Endruom 2001. iako je brat kralja Čarlsa negirao navode da su imali se*s. Plaćanje je novi detalj, a Đufre je dodala i da je Gvendolin Bek učestvovala u 'orgijama' sa Epstajnom. Ona je ranije tvrdila da je samo "flertovala" sa princom Endruom na ostrvu, ali novi dokumenti to demantuju. 

Princ Endru negira da je imao odnose sa maloletnicama.
Richard Gillard / Camerapress / Profimedia 

U svom iskazu iz 2016, Đufre - koja je izašla u javnost sa svojim tvrdnjama protiv princa Endrua 2011. kaže da on nije bio jedini kraljevski član kome je "prodana"

Kaže da ju je Epstajn upoznao sa drugim princom otprilike iste 2001. godine, ali da nije znala njegovo ime.

"Postoji još jedna osoba kojoj iskreno ne znam ime... govorio je na stranom jeziku, iako je  govorio i engleski.

Ali nisam baš sigurna odakle je... Predstavljen mi je kao princ", rekla je ona i dodala da su imali se*s u "kabani".

Takođe je tvrdila da je imala odnose sa milijarderom koji poseduje "Victoria's Secret" Lesom Veksnerom "više puta" u Novom Meksiku i Njujorku.

Veksner je bio Epstajnov bliski prijatelj i njegov "ulaz" u njujorško društvo, a on mu je čak i dao ključeve vile na Upper East Side-u.

Danas je objavljeno sedam eksponata na ukupno preko 600 stranica, što je poslednji "turnus" dosijea. 

Bil klinton tvrdi da nikad nije bio na Epstajnovom ostrvu.
Profimedia Bil Klinton i Šante Dejvis

Pročitajte još: JEZIVA SUDBINA RUSKE ZLATOKOSE: Ubila se 2 godine nakon susreta sa holivudskim PEDOFILOM i njegovom MONSTRUM LJUBAVNICOM

Virdžinija je odbila da imenuje neke od muškaraca za koje tvrdi da im je bila prodana iz straha za svoju bezbednost.

Možda će vas zanimati da pročitate i: MISS JUGOSLAVIJE BILA JE ŽRTVA HOLIVUDSKOG PEDOFILA I MONSTRUM LJUBAVNICE: Novi dokumenti otkrivaju razmere užasa

Ona je ranije u spisima tvrdila da je njena prijateljica spavala sa Bilom Klintonom, Donaldom Trampom i Ričardom Brensonom i da je Epstajn snimio te susrete.

Svi muškarci su negirali njene tvrdnje, koje je kasnije povukla iz straha za svoju bezbednost.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"ON JE EPSTAJNA UVEO U AGENTURU MOSADA" Šok tvrdnja Da Vinče: Sahranjen na najskupljem svetskom groblu, govor mu držao PREMIJER Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!