Otkrivanje zapečaćenih dokumenata ozloglašenog pedofila Džefrija Epstajna bacilo je novo svetlo ne samo na ono što je radio sam ili u dogovoru sa svojom "monstrum ljubavnicom" Gilejn Maksvel, već i na sve saradnike i "konzumatore usluga" koji su svih ovih godina skrivani od javnosti. 

Na spisku se nalazi preko 200 imena, poput princa Endrua, Bila Klintona, Donalda Trampa, Dejvida Koperfilda, Naomi Kembel, Leonarda Dikaprija, i mnogih drugih. 

Epstajn i Gilejn Maksvel su bili glavni saučesnici.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Od svih koji su bili umešani u mutne Epstajnove radnje, samo je Gilejn "dolijala", te trenutno služi kaznu zatvora od 20 godina. 

Slučaj Epstajn bacio je fokus i na mladu i lepu manekenkuRuslanu Korušovu, koja je okončala svoj život samo dve godine nakon što je posetila njegovo ostrvo. 

Slavna lepotica koju su mnogi zvali "ruska Zlatokosa" bila je svojevremeno zvezda modnih pista, i zaštitno lice parfema "Nina Ricci". Svet joj je jeo iz dlana, a onda je odjednom sve šokirala vest da je sa samo 20 godina izvršila samoubistvo skokom sa zgrade na Volstritu.

Kako piše "Daily mail" Ruslana je otputovala na ozloglašeno Epstajnovo ostrvo Little St James u njegovom privatnom avionu Boeing 727 - nazvanom Lolita Ekspres - neposredno pre svoje tragične smrti u junu 2006. godine kada je imala 18 godina.

Nije poznato šta se tačno dogodilo devojci kada je stigla na ostrvo, ali ono što jeste bilo poznato je da su mlade devojke i maloletnice dovođene kako bi bile iskorišćene, kako od strane Epstajna, tako i od strane drugih muškaraca koji su tražili usluge od Epstajna.

Nije poznato kako je Ruslana tačno upala u Epstajnovo grotlo, ali njegova saučesnica "madam monstrum" Gislejn Maksvel regrutovala je lepe mlade devojke, pa je tako i Koršunovu. Poznato je da Epstajn obećavao mladim devojkama da će dobiti vizu, ako nisu imale američko državljanstvo, ukoliko budu radile za njega.

Ruslana je doduše već tada radila sa najvećim imenima - Verom Vang, Ninom Riči, Kristijanom Diorom i Donom Karan. Bila je na naslovnici ruskog Vogue i francuskog izdanja Elle.

Pročitajte još: "KLINTON VOLI KADA SU MLADE" Procurila lista holivudskog pedofila i monstrum ljubavnice - na njoj i političari i slavni

Dve godine posle "Lolita eksperesa" Ruslana se ubila. Akademik i pisac Petar Peter Pomerantsev 2004. godine u knjizi "Ništa nije istina i sve je moguće" napisao je da je Ruslana bila u ruskom kultu koji je navodno promovisao samopomoć.

Naime, grupa ju je "navukla" da im se pridruži baš u trenutku kada je njena karijera postala ozbiljna i uspešna. Kult pod nazivom "Ruža sveta" je bila poznata po dehumanizaciji i tretmanima koji su bili više nego diskutabilni.

Nesrećna Ruslana od kulta, pa sve do Epstajnove regrutacije nije uspela da se izbori sa sobom i tragičnim životom zbog čega je odlučila da okonča svoje muke.

Bonus video:

Nadzorne kamere snimile pedofila koji je pobegao iz suda Facebook/Atv Banja Luka

Izvor: Žena.blic.rs/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!