Dženifer Lopez ili oduševi modnim izborom ili sve ostavi u neverici, sredine nema, a ovog puta, latino diva otišla je, nažalost, u drugu krajnost. 

Nju su paparaci uslikali prilikom praznične kupovine u izdanju koje je zgrozilo i njene najveće fanove, a negativni komentari ne prestaju da se ređaju na mrežama i mnogi se pitaju da li su problem modne kuće koje ovakve komade prodaju ili oni koji ih kupuju. 

Lopez je ponela neodoljiv džemper sa rol kragnom i baggy jeans, što bi u bilo kojoj drugoj situaciji bila jedna pristojna kombinacija da same farmerke nisu bilegrozno prljave, kao da je radila teške fizičke poslove. 

Dženifer Lopez u prljavim farmerkama.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, Lopez nije od onih koji "pljaju ruke" što potvrđuje i tašna od nekoliko hiljada dolara u drugoj ruci, dok su farmerke samo modni "krik" koji je eto ponela jer joj se sviđa. 

Komentari nisu izostali. 

"Odvratno", "Šta ovo nosi", "Znači, u modi je da izgledaš štrokavo i aljkavo", "Nikada nisam mogla ni da pomislim da ću videti Dženifer Lopez da nosi nešto ovako", "Ovo je prilično neprijatno za gledati", "Prljave farmerke su sada trend?", "Kao da je izašla iz štale", "Ljudi na njivu idu pristojnije obučeni", "Neverovatno je da milioneri nose farmerke koje izgledaju kao da su ih skinuli sa skitnice"... pisali su ljudi. 

Pročitajte još: DŽEJ LO U MAJICI NA ŠKOLSKOJ PRIREDBI U KOJOJ DRUGE MAJKE NE BI NI DO KONTEJNERA: A onda joj čudno što je se deca stide

Podsetimo, ovako nešto već je predstavio Gucci koji je "prljave farmerke" prodavao po neverovatnoj ceni od 1200 dolara. 

Očigledno kod Džej Lo važi - nema veze što izgleda užasno, samo nek' je markirano, no šta vi kažete, da li biste nosili ovako nešto? Pišite nam mišljenje u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!