Kažu da za sve postoji mesto i vreme, ali kada ste Dženifer Lopez, očigledno je da za vas ne važe takva pravila. Uostalom, kako drugačije objasniti to što se latino diva na priredbi svoje dece pojavila u izdanju koje bi prošlo za neku šetnju ili za "po kući", što se kaže.

Okej, znamo da američke i srpske škole i "običaji" nisu isto, ali valjda se podrazumeva da ćete na ovako neki događaj doći uredni, ili makar ispeglani, i pristojno obučeni, jer kao, u pitanju je škola, a ne ulični bazar, gde nije važno šta nosite.

Dženifer lopez iznenadila je izdanjem na priredbi sina.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, Dženifer je mišljenja da je kratka bela majica, neipeglana i flekava savršen izbor za školsku priredbu. Okej, znamo da si zgodna i da imaš trbušnjake, bravo, ali zašto u svakoj prilici to mora da se vidi? 

Da se razumemo, nema ničeg lošeg u tome što žena izgleda dobro, ali u škole bi ipak trebalo doći malo pristojnije obučen, pogotovo ako ste roditelj. Uostalom, dovoljno je pogledati druge roditelje koji su došli u normalnim outfitima, ali nijedan od njih nije izgledao kao Lopezova. 

Dženifer Lopez pojavila se u flekavoj majici.
Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako je već htela tu majicu, pa mogla je da je makar ispegla i eventualno izabere čistu, nije da ima samo tu jednu u ormaru. Naravno, od momenta kada su se na mrežama pojavile paparaco fotografije, negativni komentari nisu izostali. 

Ljudi su bili zgroženi njenim izdanjem, i iskritikovali su je zbog modnog odabira koji ne priliči ovakvoj prigodi. 

"Meni je strašno šta ova žena dozvoljava sebi", "Nije ni čudo što je se deca stide", "Ćerka je i otišla u drugu krajnost jer je užasavu majčine preterano seksualne kombinacije", "Neka neko kaže Džej Lo da ide u školu, na dečiju priredbu... a da, ona i ne zna kako treba da izgleda, jer je iz škole pobegla", "Vidi se po njenom sinu da mu je neprijatno", "Mogla je makar čistu majicu da izabere", "Neispeglana, prekratka, flekava... ova žena je zaista promašaj"... ređali su se komentari na mrežama. 

Najčešče se spominjalo to da je se deca stide, što je u neku ruku i sama potvrdila kada je rekla da "proces prilagođavanja nije bio lak", kada je govorila o svom braku sa Benom i kako su Eme i Maks reagovali. 

Maks nije oduševljen Aflekom.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Tranzicija je proces koji treba proći s puno brige. Imaju puno osećanja. Tinejdžeri su. No do sada je išlo dobro", rekla je tada.

Maks je taj koji navodno pruža veći otpor. Vidno mu je neprijatno svaki put kada se njegova majka ponaša poput zaljubljene klinke što se nedavno videlo kada su se Dženifer i Ben pozdravljali. Pevačica nije htla da ga pusti bez strastvenog poljupca, a dečaku je sve vreme bilo više nego neprijatno. Okrenuo im je leđa i gledao u mobilni sve dok nisu prestali, ispričao je izvor ranije za National Enquirer.

Maksu smeta ponašanje Bena i Dženifer.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, Eme se nešto bolje slaže sa Benom, ali su mnogi mišljenja da je devojčica postala transrodna kao vid protesta zbog majke. 

Ben se dobro slaže sa Benom.
LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za ovo su mnogi okrivili upravo Lopezovu jer je poznata kao neko sa vojničkom disciplinom, ali i kao neko ko se veoma provokativno oblači celog života, što je mogao da bude pritisak na njenu ćerku da mora da krene majčinim stopama i da izgleda na određeni način.

Eme Lopez ne želi da bude žensko.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Bilo kako bilo, čini se da se savršena slika koju je Lopezova predstavljala poslednjih godina polako urušava, a od kako su procurili različiti snimci na kojima se vidi kako kontroliše ne samo decu, već i sopstvenog muža, te da na sve načine pokušava da ostane relevatna, kad već nema nijedan muzički hit duže vreme, jasno je da je ovo samo početak onoga što ćemo gledati u periodu koji sledi.

Bonus video:

Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka TikTok/almostannna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!