Ana Ivanović često nas obraduje zanimljivim modnim kombinacijama, a njen stil je često glavna tema medija. Ovaj put bivša teniserka na Instagramu je podelila svoju novu odevnu kombinaciju, a mnogim trendseterkama za oko je zapao jedan detalj.

Ana je za popodnevnu šetnju izabrala jednostavan outfit idealan za jesenje dane - uske crne pantalone, čizme u identičnoj boji, kao i mantil u beloj boji, međutim veliku pažnju privukla je njena luksuzna tašna.

Ana nije neko ko ističe materijalne stvari, te je tako sasvim diskretno je ponela torbu francuske modne kuće "Hermes", čuveni model "Birkin",koju je nemoguće kupiti tek tako. Naime za ovu tašnu postoji lista čekanja, a samo odabrani imaju priliku da ga kupe.

Cena ove popularne tašne varira između 9.000 i 13.000 dolara, a najskuplja svih vremena bila je Hermes Himalaya Birkin, čija cena iznosi vrtoglavih 500.000 dolara.

S obzirom na cenu, mnoge devojke ne mogu sebi da je priušte, te tako donosimo high-street alternative i drugih torbi iz Anine kolekcije:

1. Kamel 

mango torba
MANGO 

 2. Braon krzno

krznena braon torba
STRADIVARIUS 

 3. Crna velika torba

zara torba
ZARA