Slavna pevačica Madona trenutno održava Celebration turneju, a nakon koncerta u Bruklinu dotakla se teškog perioda koji je iza nje.

Kao što je poznato, pevačica je pre nekoliko meseci doživela ozbiljnu bakterijsku infekciju zbog koje je morala isprva da bude i intubirana, a potom ekstubirana, i tek kasnije je puštena na kućno lečenje.

Njeni najbliži potvrdili su da je situacija bila veoma ozbiljna, i da je bila na korak od smrti, a Madona se na sve ovo samo našalila da je morala "skoro da umre da bi se njeno šestoro dece okupilo u jednoj prostoriji".

"Činjenica da sam sada ovde je je*eno čudo. "Večeras su ovde neki ljudi koji su bili sa mnom u bolnici. Postoji jedna vrlo važna žena koja me je odvukla u bolnicu... Onesvestila sam se na podu kupatila i probudila sam se na intenzivnoj nezi", napomenula je. Reč je o misterioznoj ženi po imenu Šabhon, prenosi indy100.com.

"Nisam mislila da ću uspeti, a nisu ni moji lekari. Probudila sam se, a moja deca bila su iz mene. Zaboravila sam pet dana svog života, odnosno svoje smrti, zapravo ne znam gde sam bila. Ali anđeli su me štitili. I moja su deca bila tamo. I moja djeca me uvek spasu, svaki put.

Ako želite da znate kako sam se izvukla, i kako sam preživela, samo sam pomislila: "Moram da budem tu za svoju decu. Moram da preživim zbog njih", rekla je u oktobru na koncertu u Londonu.

Madona se dotakla svoje dece i perioda kada je umalo umrla.
Instagram 

Podsetimo, nakon što je završila u bolnici, u javnosti su se pojavile različite informacije o njenoj deci, ponajviše da su o pevačici brinula najviše usvojena deca.

Doduše, u bolnici se od Madone nije odvajala Lurdes koja je nešto kasnije otišla na dešavanje odakle je objavljivala fotografije što su joj mnogi zamerili.

Uz pevačicu su sve vreme bili i usvojeni blizanci Stela i Ester, koji su brže-bolje doputovali u Njujork čim joj je pozlilo.

Od Madone se nisu odvajali blizanci.
Diane Cohen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok je Madonin sin Roko isprva putovao po Evropi, bez namere da dolazi u Njujork, a ćerka Lurdes izlazi na zabave i objavljuje obnažene fotografije, činilo se da usvojena deca na sve načine pokušavaju da se nađu svojoj majci.

Brzo im se pridružio i drugo usvojeno dete, 17-godišnji sin Dejvid Banda koji je i iznajmio stan blizu Madone da bi joj bio što bliže.

Kada je reč o biološkom sinu, on je majku tek obišao tek par dana kasnije, nakon što je puštena iz bolnice i uveliko bila u svom stanu.

Ipak, Madona se kasnije obratila svoj deci i zahvalila na podršci, čime je demantovala da njeni naslednici nisu bili uz nju. 

Pročitajte još: MADONA OBJAVILA FOTOGRAFIJE SA SVOM DECOM: Zastrašujuć detalj otkrio da priznaje samo biološku a njihova lica sve govore

Ipak, njena šala izazvala je more reakcija, te zasejala seme sumnje da među Madoninim naslednicima nije sve sjajno. 

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako peva Madonina ćerka Instagram/soy_ruli

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!