Bombastična biografija "Endgame" Omida Skobija ne prestaje da diže prašinu u javnosti, i to ne samo u Britaniji, a kontroverzno štivo otkrilo je brojne nepoznate detalje o kojima je dvor ćutao. Međutim, u knjizi je "slučajno" ili ne otkriveno i ono što ne samo navodno nije smelo da se zna, već je i zakonom kažnjivo. 

Za sve je "krivo" holandsko izdanje "Endgame", s ozirom da je izdavačima pala u ruke pogrešna kopija knjige, te je procurilo ko su osobe koje su imale rasističke komentare za sina Megan Markl i princa Harija

Omid Skobi se pravda da nije kriv za to, kao i da je zapravo u pitanju "loš prevod", ali mu niko nije poverovao. Jedan primerak knjige završio je i u rukama holandskog novinara Rika Evansa, koji kaže da je "prvo ime specifično, dok je drugo malo nejasno", piše Page Six.

Podsetimo, u knjizi "Endgame" Skobi je naveo da je Megan Markl navodno imenovala ko su dve sporne osobe koje su uputile rasističke komentare kada je pisala kralju Čarlsu.

Megan Markl i princ Hari su u pismima Čarlsu otkrili ko stoji iza rasističkih komentara.
Profimedia 

Vest o tome da su imena objavljena na holandskom jeziku usledila je nakon što je izdavač knjige Xander Uitgevers saopštio da će ta izdanja biti povučena iz prodaje.

"Došlo je do greške u prevodu na holandski jezik, trenutno se to ispravlja", rekla je za BBC direktorka izdavačke kuće. Omid Skobi je rekao da on nije otkrio imena "rasista", te da to ni zakon u Britaniji ne dozvoljava.

"Knjiga je dostupna na nekoliko jezika, a ja, nažalost, ne govorim holandski, pa nisam video taj primerak pa ako je bilo ikakvih grešaka u prevodu, siguran sam da izdavač to drži pod kontrolom", izjavio je.

Biografija "Endgame" otkrila je šokante stvari o odnosu unutar kraljevske porodice.
John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Holandski i novinari koji su dobili kopije pogrešne knjige rekli su da se imena podudaraju sa tvrdnjama iz prethodno objavljenih knjiga o dvoru.

Pirs Morgan otkrio imena

Slavni voditelj je u svojoj emisiji "Piers Morgan Uncensored" otkrio imena dve osobe sa kraljevskog dvora koje su se "brinule za boju kože malog Arčija"

Pročitajte još: "TATA ME NE SRAMOTI, MAMA DA" Vilijam jednu stvar nikad nije oprostio Dajani, plakao je i gurao je dok ga je grlila

Ako je verovati Morganu, reč je o kralju Čarlsu i Kejt Midlton, a ova tvrdnja šokirala je svet. Ipak, voditelj tvrdi da se imena podudaraju sa svim što je do sada izrečeno i komentarisano vezano za odnose na dvoru.

Morgan je ipak objasnio gledaocima da, iako "ne veruje da je iko iz kraljevske porodice ikada dao bilo kakve rasističke komentare", smatra da njegovi sugrađani imaju pravo da znaju informaciju sa kojom je samo "šačica čitalaca iz druge zemlje bila nenamerno upoznata".

Pirs Morgan je otkrio ko su rasisti koji su vređali sina Megan Markl.
printscreen/youtube/Piers Morgan Uncensored 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!