Megan Markl ponovo se našla na udaru svoje polusestre Samante. Njih dve već su se u više navrata našle na sudu, a do sada je starija, Samanta, uglavnom bila ta koja je gubila. Ipak, ona ne odustaje od toga da otkrije pravo lice Megan, ne birajući sredstva.

Ovog puta, Samanta Markl je podigla tužbu tražeći neverovatnih 75.000 dolara odštete, zbog rečenice koju je Megan izgovorila u intervjuu kod Opre Vinfri. 

Vojvotkinja je tada ispričala da je "odrasla kao jedinica" što je njenoj sestri zasmetalo, a ovu izjavu tumači kao klevetu. Samanta smatra da je Megan time želela da prikrije svoju lažnu priču o tome kako je od siromašne devojke stigla do bogatstva.

Inače, ovo je jedina stavka u tužbi koja se još uvek razmatra s obzirom da su odeđene tvrdnje već odbačene od strane suda u martu ove godine. Markl je tada zahtevala da se i ova tvrdnja odbaci, ali njen zahtev se i dalje razmatra. 

Prema odluci od 14. novembra ove godine, sudija je odredio da će će se Megan i Samanta naći pred sudom u novembru 2024. uz obavezne lične sastanke, međutim, kako je reč o građanskoj parnici, Megan nema obavezu da se pojavi, već to može, umesto nje, da uradi advokat.

Megan Markl će morati da se nađe na sudu sa sestrom.
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Istorija sukoba

Podsetimo, Samanta je starije dete Tomasa Markla, oca Megan Markl, a i ona se, baš kao i njena mlađa sestra, bavila glumom. Inače, Samanti je 2008. dijagnostifikovana multipla skleroza zbog čega je vezana za invalidska kolica

Kako je Megan svojevremeno priznala, stariju sestru ne poznaje i nije je videla 20 godina, a Samanta je te tvrdnje opovrgla fotografijama kao dokazima i istakla da su bile bliske tokom odrastanja. 

Samanta Markl je dostavila fotografije na kojima se vidi da je bliska sa Megan.
Instagram 

Međutim, danas nisu u dobrim odnosima, a Megan čak smatra da se Samantina želja za "svojim parčetom kolača" vidi i u tome da je svoje prezime preimenovala u Markl nakon što je sa princom Harijem započela vezu.

Osim što je vratila prezime, Samanta je u to vreme počela da piše i memoare, "The Diary of Princess Pushy's Sister", u kojima na više mesta pominje mlađu sestru, iako dugo nisu u kontaktu.

Samanta Markl nije u dobrim odnosima sa sestrom.
Profimedia 

Jasno je stavila do znanja da ne gaji baš nikakve simpatije prema Megan, koja je između ostalog u intervjuu kod Opre priznala da se borila sa samoubilačkim mislima, za šta je njena polusestra optužuje da svoju depresiju iskoristila kao izgovor da tretira ljude poput smeća.

Tvrdi kako je Megan svog prvog supruga "potpuno zgazila", a veruje da ista sudbina čeka i britanskog princa.

"Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila", rekao je Tomas učesnicima u rijaliti šou programu u kom je učestvovao pre nekoliko meseci.

Interesantno je da je Megan bliska sa Samantinom ćerkom Ešli Hejl koja se čak i pojavila u dokumentarcu.

Megan je bliska sa Samantinom ćerkom.
Instagram 

Hejl, 37-godišnja advokatica iz San Franciska, koja ima veoma komplikovan odnos sa majkom Samantom – odrasla je uz roditelje svog oca koji su imali starateljstvo nad njom i kontaktirala je svoju majku tek 2007. i o tome nije imala lepe reči.

Ispričala je kako se, nakon što je uspostavila neku vrstu veze sa svojom majkom, veoma zbližila sa svojom tetkom Megan "Meg" i do danas su, uprkos svemu, "kao sestre".

Kada je reč o Samanti, ona svoju sestru nije štedela sve ove godine, a u prošlosti se zbog onoga što je pisala našla i u velikim problemima s obzirom da joj je Tviter nalog bio banovan zbog tvrdnji. Ipak, ona ne odustaje od toga da dokaže svoju istinu, a da li će joj to i poći za rukom, ostaje da vidimo.

Pročitajte još: SESTRA MEGAN MARKL ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Boluje od teške bolesti, a vojvotkinja tvrdi da je NE POZNAJE

Bonus video:

Megan Markl Tiktok/suitsarmy

Piše: J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.