Dugoočekivani dokumentarac Megan Markl i princa Harija izazvao je lavinu reakcija. Ljudi su u šoku od svega što je u seriji ispričala, a neki postupci jasno su pokazali nepoštovanje prema porodici njenog supruga, a pogotovo prema kraljici koju je u jednom trenutku i ismejala.

megan markl je ismejala kraljicu.
Netflix / Ferrari / Profimedia 

Nakon svega, čeka se reakcija dvora, ali i porodice Marklove, sa kojom je poznato da je na "ratnoj nozi". Megan je u dokumentarnoj seriji spomenula i oca koji više ne postoji u njenom životu, ali i polusestru Samanti po kojoj je "oplela" i istakla da nikad nisu bile toliko bliske koliko ona  tvrdi.

Samanta Markl tvrdi da Megan ponovo sve laže.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Samanta, koja je inače u invalidskim kolicima, se sada oglasila i i te kako je imala šta da kaže na račun sestre. Istakla je da Marklova već dovoljno povredila njihovu porodicu, a da njihov otac, koji se oporavlja od moždanog udara, nije pogledao nijednu scenu iz dokumentarca. "Naš otac je usredsređen na svoje zdravlje, a ne na sramotni projekat njegove ćerke", rekla je. 

Objasnila je i kako pokušava da zaštiti svog oca i zato ga je zamolila da novu dokumentarnu seriju koja je 8. decembra stigla na Netflix izbegne u širokom luku.

- Megan je već povredila oca, i to u teškim trenucima, a serija dodatno omalovažava našu porodicu. Otac ne zna o čemu Hari i Megan pričaju i tako treba da ostane - rekla je Samanta Markl i dodala da Tomasa nije trebalo ubeđivati da izbegava delo Saseksa o kome priča ceo svet.

Tomas Markl imao je moždani udar.
Youtube 

- Ne želi ni da ga gleda jer sve što se dešava sa kraljevskom porodicom šteti njegovom zdravlju već duže vreme. Ono što je najvažnije, on se još uvek oporavlja od moždanog udara koji je pretrpeo ranije ove godine.

Megan je davno izbacila oca iz svog života, prema rečima njene polusestre, i iako se on s vremenom s tim pomirio, ostao je "užasan osećaj" gorčine.

Megan Markl odrekla se oca.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Netflikova šestodelna serija "Hari i Megan" donosi njihovu stranu priče o svemu kroz šta su prošli kao par - od njihovog prvog sastanka do napuštanja kraljevske porodice, života u palati, rasizma, paparaca, veza, roditeljstva...

Naravno, nije prošlo bez spominjanja Tomasa Markla i "žutih" medija sa kojima je navodno imao dogovor od 100.000 dolara za snimanje lažnih paparaco fotografija i činjenice da nije pozvan na raskošno venčanje u Londonu. Štaviše, u jednoj epizodi Hari je rekao da je "neverovatno tužno" što je njegova žena izgubila oca. Megan se takođe obrušila na svoju polusestru, tvrdeći da nikada nisu bili tako bliski kao što Samanta pokušava da prikaže iako postoje fotografije koje pokazuju drugačije.

Megan tvrdi da nikad nije bila bliska sa sestrom Samantom.
Instagram 

Jedina iz porodice Markl sa kojom je Megan bliska

No, u seriji se pojavljuje Samanthina ćerka, Ešli Hejl, Meganina nećaka. Čini se da je ona jedini član porodice sa očeve strane koju  Megan "obožava".

Ešli Hejl je bliska sa tetkom Megan Markl
Instagram 

Hejl, 37-godišnja advokatica iz San Franciska, koja ima veoma komplikovan odnos sa majkom Samantom – odrasla je uz roditelje svog oca koji su imali starateljstvo nad njom i kontaktirala je svoju majku tek 2007. i o tome nije imala lepe reči. Ispričala je kako se, nakon što je uspostavila neku vrstu veze sa svojom majkom, veoma zbližila sa svojom tetkom Megan "Meg" i do danas su, uprkos svemu, "kao sestre".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!