Ne kažu za džabe da "ko se zadnji smeje, najslađe se smeje", što se i te kako pokazalo tačnim u slučaju Megan Markl i njene polusestre Samante. Naime, one su završile na sudu nakon što je Samanta podigla tužbu za klevetu od 75.000 dolara, međutim, Megan je veoma brzo uzvratila udarac.

Ona je podnela zahtev za odbacivanje iste tvrdeći da "za tako nešto ovde nema mesta, kao i na bilo kom drugom sudu".

Samanta je, podsetimo, tražila od suda da proceni "da li su njih dve i koliko bliske", te "koliko su puta imale i kakav kontakt u životu" još kada je Megan istakla kako "nema osećaj da ima sestru, već da je odrasla kao jedinica". Ona je želela i da se pred zakonom ustanovi da li su ta njena osećanja istinita ili lažna.

Megan Markl uzvratila je sestri na tužbu.
DPPA / ddp USA / Profimedia 

"Ne ide se na sud da bi se utvrdilo koliko je ko blizak. Sud i ne može to na neki poseban način da dokaže i pokaže. Niti bi trebalo", piše u dokumentima do kojih je došao E! News, a advokati Marklove zajedno sa njom ističu da Samanta zato i "ne možestvarno da je tuži za klevetu, jer ona i ne postoji".

Međutim, to nije sve, Megan je tražila i da joj se nadoknade svi troškovi. "Nisam zaslužila da me iko pljuje ili ponižava", rekla je vojvotkinja koja je na sestru kivna i jer ju je javno optužila za neveru. Samanta je naime rekla da Arči nije Harijev sin, što je vojvotkinju veoma potreslo.

Samanta Markl tužila je Megan.
Profimedia 

"Mislim da bi trebalo da bude obaveza da se dostave dokazi da je Arči dete rođeno iz materice moje sestre, kao i da Arči ne bi trebalo da ima titulu jer mislim da je bila uključena surogat majka", napisala je Samanta na Tviteru svojevremeno. Ona je više puta prekršila i zabranu kontaktiranja Megan koju je dobila zbog uznemiravanja.

Sestre dugo nisu u dobrim odnosima, a Megan čak misli da se Samantina želja za "komadom kolača" može videti i u činjenici da je svoje prezime preimenovala u Markl nakon što je vojvotkinja započela vezu sa Harijem.

Samanta Markl je više puta javno vređala svoju sestru.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osim što je vratila prezime, Samanta je počela da piše i memoare "The Diary of Princess Pushy's Sister" ("Dnevnik sestre princeze Napadne"), gde u više navrata spominje svoju mlađu polusestru iako nisu dugo bile u kontaktu.

Megan Markl je tvrdila da sa polusestrom nije bila u kontaktu 20 godina.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Jasno je rekla da nema simpatije prema Megan, koja je u sada već čuvenom intervjuu sa Oprom priznala da se borila sa suicidalnim mislima, zbog čega je polusestra optužuje da je svoju depresiju iskoristila kao izgovor za tretiranje ljudi kao smeće.

Inače, Samanti je 2008. dijagnostifikovana multipla skleroza zbog čega je vezana za invalidska kolica. Često u javnosti govori o svojoj bolesti za koju nema leka i apeluje na ljude da se jave doktoru čim osete prve simptome. Međutim, to je nije sprečilo da redovno komentariše Megan Markl zajedno sa bratom Tomasom koji je dodao da je Megan "plitkoumna i koristoljubiva".

Tomas Markl tvrdi za svoju sestru da je plitkoumna i koristoljubiva.
printscreen/youtube 

Tvrdi kako je Megan svog prvog supruga "potpuno zgazila", a veruje da ista sudbina čeka i britanskog princa.

"Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila", rekao je Tomas učesnicima u rijaliti šou programu u kom je učestvovao pre nekoliko meseci.

Međutim, novo odbacivanje tužbe koštaće i Tomasa i Samantu koji, po sopstvenom priznanju "nemaju ni cvonjka", te je pitanje na koji način su uspeli da plate i advokate. S obzirom da je Megan ovog puta prekipelo, a izvori bliski vojvotkinji tvrde da je rekla da će joj "svi oni platitit", sada nemilosrdno traži novčanu nadoknadu, što znači da će ih dovesti do "prosjačkog štapa" po mišljenju mnogih.

Megan Markl odlučna je da naplati sve uvrede i klevete porodice.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!