Megan Markl svog oca Tomasa nije videla 5 godina - tačnije, od venčanja sa Harijem, kada je on pokušao da proda fotografije paparacima. Međutim, Megan je kontakt potpuno prekinula nešto kasnije nakon što je on nastavio da je blati u medijima s obzirom da mu nije dozvolila da se pojavi, nakon svega, na njenom venčanju.

Tomas Markl više ne komunicira sa Megan.
Youtube 

"Blaćenju" se pridružila i njegova ćerka iz prvog braka, Samanta, koja nije štedela Marklovu, te je zbog svega vojvotkinja stavila tačku na njihov odnos. Ipak, u kontaktu je sa njenom ćerkom, kao i sa svojom majkom.

Takođe, zbog celokupne situacije, njen otac nije nikad video svoje unuke - Arčija i Lilibet, zbog čega se sada javno oglasio i uputio molbu ćerki.

"Srce mi je slomljeno. Ja sam vrlo uzrujan. Ovo je okrutno učiniti baki i ili deki - uskratiti im pravo da viđaju unuke. U Kaliforniji ih zapravo mogu tužiti zbog toga, ali ne želim da to uradim. Druga stvar je da nisam učinio bilo šta loše. Ne postoji ništa što bi ukazivalo na to da sam loša osoba", poručio je otac Megan Markl.

"Ja sam otac pun ljubavi i ona to zna, i nema opravdanja za takvo ponašanje prema meni - nema opravdanja za takvo ponašanje prema baki ili deki".

Tomas Markl tvrdi da ćerku nije video pet godina otkako je narušeno njegovo zdravlje, zbog čega je vezan za krevet.

"Megan je živela sa mnom od šestog razreda do srednje škole i nikada od nje nisam doživeo bilo šta slično. Nikada je nisam video ovakvu, u kakvu se sada pretvorila. Šokiran sam. Ona nije osoba koju sam poznavao".

Megan se promenila od kako je sa Harijem.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Očekivano, mnogi su se pitali da li je za njenu promenu zaslužan Hari, na šta je Tomas Markl rekao: "Mislim da ona više utiče na Harija, nego on nju. Uvek sam tu za Megan, volim je i dalje, voleću je zauvek. To se nikada neće promeniti, ali želim da mi pruži ruku i da me pusti da vidim svoje unuke i da imam malo mira. Ljudi odu u zatvor na pet godina i oprosti im se - nisam ništa uradio. Pa oprosti mi. Uvek bih se izvinio za svoje greške. Žao mi je ako sam pogrešio".

Uporedio se i sa kraljem Čarlsom: "Kralj takođe nije uradio bilo šta loše, pa mu je uskraćeno pravo da viđa unuke".

Poručio je da bi voleo da vidi Lilibet i Arčija pre nego što umre. Rekao je da ne veruje da će se Hari i Vilijam uskoro pomiriti, kao ni Megan sa dvorom osim ako svi ne budu učestvovali u tome, piše Daily mail.

Zanimljivo je da Tomas smatra da ništa nije uradio loše iako je u više navrata činio stvari koje su direktno naštetile njegovoj ćerki. Setimo se samo njegovih ucena nakon što mu je zamereno što komunicira sa medijima.

"Zaključak je da se nisam čuo s Harijem i Megan ni na koji način. Uglavnom, budući da se ne čujem s njima, puštam priče u medije. Ako mi se ne jave u roku od 30 dana, napravi ću još jednu priču. Volio bih da se čujem s njima. Kada odluče da razgovaraju sa mnom, tada ću prekinuti komunikaciju s medijima", rekao je Tomas svojevremeno.

Tomas Markl je tada priznao kako je 2018. godine lagao svojoj ćerki da ne sarađuje s novinarima i da je zadnji put pričao s Megan pre njenog venčanja s princem Harijem u maju iste te godine.

"Hteo sam da se iskupim, ali mi se ne javljaju i zato je sve u medijima", rekao je Meganin otac tada, a da li će mu ćerka sada oprostiti ostaje da vidimo.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!