Iako se mislilo da je slavni fudbaler Nejmar de Silva konačno uplovio u mirnu luku sa devojkom Brunom Bjankardi, čini se da su već nastale nevolje u "raju", te je, prema pisanju stranih medija, par već raskinuo i uveliko rade na zajedničkoj objavi za javnost. 

Iako su imali uspone i padove, činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili, ali je onda list Koreio Braziliense objavio neverovatan podatak da je fudbaler Al Hilala prevario devojku čak 92 puta.

Nejmar i Bruna su navodno ponovo raskinuli.
Instagram 

Ne zna se da li se pod prevarom podrazumevalo i dopisivanje sa drugim devojkama na mrežama, kao što je bio slučaj sa našom Teodorom Džehverović kojoj je Nejmar prošlog decembra odgovorio na stori

Teodora Džehverović je podelila da joj je Nejmar pisao.
Instagram 

Ovaj put, po svemu koban i poslednji, Nejmar je navodno prevario svoju partnerku dok je bio na zabavi u subotu 28. oktobra i u nedelju 29. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Žaneira. Posle toga Bruna je odlučila da se konačno rastanu.

Naime, ona je izbrisala sve fotografije svog verenika na Instagramu, sem onih na kojima su zajedno sa bebom, i napisala: "Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi".

Malo potom je i izvor potvrdio. "Veza između Nejmara i Brune je došla do kraja posle 92. izdaje. Njih dvoje već pripremaju zvaničnu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje čerke Mavije", tvrdi list.

Da li u pričama ima istine, nije poznato, jer se za sada ni Nejmar, ni Bruna nisu oglašavali. No, podsetimo, par je već raskidao u prošlosti i mirio se, a poslednji put je to bilo prošle godine nakon, pogađate, fudbalerove prevare. Nakon pomirenja navodno su uveli nova pravila po kojima će Bruna tolerisati i prevare i komentarisanje fotografija drugim ženama, i same se**ualne odnose, ali samo ako poštuje 3 zlatna pravila.

Kako piše portal Em Off, Nejmar ne sme:

  • da spava s prostitutkama,
  • da vodi ljubav bez prezervativa
  • da se ljubi s drugim ženama u usta.

Takođe, fudbaleru je navodno bilo "dopušteno da flertuje i da ima odnose s drugim devojkama", uprkos tome što je u stabilnoj vezi s Brunom Bjankardi, ali, čini se da su se pravila promenila sada kada imaju ćerku, te ostaje samo da vidimo da li će par uspeti da izgladi odnose.

Pročitajte još: MRAČNA TAJNA 11. MARTA: Nejmar lažirao povrede svake godine na ovaj datum, za sve kriva bolesna zaljubljenost u sestru?

Bonus video:

Crveni karton za Nejmara Arena Sport

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!