Slavni fudbaler Nejmar de Silva uskoro će proslaviti 31. rođendan i nema sumnje da je do sada postigao sve što je u ranom detinjstvu mogao samo da sanja.

"Čudo sa ulice"

Odrastao je na ulici na kojoj je "brusio" svoj talenat, a koliko je dobar svedoči i to da je sa samo 15 godina zarađivao 10.000 reala mesečno, što je nešto manje od 2.000 dolara, a sa 16 godina 125 000 reala. Sa 17 godina je potpisao prvi profesionalni ugovor i ušao u prvi tim, a ostalo je istorija. 

Zbog igre ga porede sa legendarnim Peleom, te je tako sa 19 osvojio nagradu za najboljeg južnoameričkog fudbalera 2011. godine. Ista nagrada ga je čekala i sledeće, 2012. godine.

U 2011. godini je takođe bio nominovan za nagradu FIFA Zlatna lopta ( FIFA Ballon d‘Or), gde je bio deseti,kao i za Nagradu FIFA Puskás Award za gol godine, koju je osvojio. Međutim, iako je poznat po svojoj brzini, ubrzanju, driblingu, završnom udarcu i sposobnosti da šutira sa obe noge, ujedno je punio medijske stupce ljubavnim životom, ali i bizarnim porodičnim odnosima. 

Buran ljubavni život

Nije tajna da je Nejmar veliki zavodnik, a na listi lepotica našle su se manekenke, starlete, pa čak i UFC borkinje.

Nejmar se sada u stabilnoj vezi.
Instagram 

Takođe, kako su pisali mediji, slab je i na žene sa ovog podneblja, te je u jednom trenutku lepu hrvatsku manekenku Nataliju Barulih "skinuo" čuvenom pevaču i zavodniku Malumi. 

Slab na žene sa Balkana

Sa druge strane, kako se pisalo svojevremeno, po starletu Soraju Vučelić poslao je avion  kako bi mu se pridružila u Barseloni mesec dana kasnije. Nedavno je prokomentarisao i stori Teodore Džehverović dok se spremala za novogodišnji nastup. 

Teodori Džehverović je Nejmar prokomentarisao stori.
Instagram 

Nejmar joj je poslao emotikon aplauza, a Teodora je u objavi dodala: "Srećna Nova godina svima! Idem da padnem u nesvest", napisala je.

Teodora Džehverović pomutila je razum slavnom fudbaleru.
printscreen/instagram 

Šta mu je odgovorila još uvek ne znamo, ali nema sumnje da je Nejmar "bacio oko" na našu lepoticu koja važi i za jednu od srpskih najatraktivnijih pevačica.

I Nejmarova majka skandal-majstor

Sa druge strane, skandali sa ženama nisu jedino što se vezivalo za njegovo ime. Tako je u jednom trenutku glavna zvezda medijskih naslova bila i njegova majka i to zbog veze sa 2 godine mlađim gej manekenom Tijagom Ramosom.  

Nejmar je vezan za majku.
Instagram 

Kako se pisalo, mladi lepotan poznat je po brojnim vezama s muškarcima, što nije bilo važno Nadin, koja mu je pružila novu šansu nakon kraćeg raskida. Raskid je usledio nakon što je tada 52-godišnja Nadin otkrila da se tada 23-godišnji Tijago zabavljao sa Nejmarovim ličnim kuvarom Maurom.

Nejmarova majka je bila u turbulentnoj vezi sa mladim manekenom.
Instagram 

Na sve to, isplivalo je i da je Tijago Ramos prethodno bio u vezi i sa još nekoliko osoba istog pola - najpre sa brazilskim glumcem i komičarem Karlinjosom Majom, zatim sa milionerom Eduardom Pereirom, a onda i sa PR konsultantom iz Sao Paula, Irinaldom Oliverom.

Te vesti su stigle i do Nadin Gonsalveš koja je, što po sopstvenom izboru, što na "insistiranje članova porodice" (ne navodi se da li je i sam Nejmar intervenisao) rešila da prekine ovu romansu. Međutim, Nadin je shvatila da joj je Tijago previše prirastao srcu i primila ga je nazad u svoj dom.

Nadin se pomirila sa manekenom iako su se sukobili.
Instagram 

Romansa, ipak, nije nastavila da teče kako je zamišljala. Naime, nesrećni momak je završio u bolnici zbog velike posekotine na nadlaktici, a lokalni mediji javljaju da je to bila posledica burne svađe sa Nejmarovom majkom.

nejmarova majka u jednom trenutku je napala svog mlađeg dečka.
David Zorrakino / ContactoPhoto / Profimedia 

- Iako su se pomirili i najavili venčanje, između njih očiglednoo i dalje kolaju nerešeni računi. Jedan su pokušali da reše u utorak uveče, ali prekinuo ih je odlazak u bolnicu - izjavio je tada izvor blizak paru. Romansa je okončana ove godine kada je navodno ovog puta Tijago napao nju, mada se maneken kasnije oglasio na mrežama i u lajvu pokazao povrede koje mu je nanela Nejmarova majka koja ga je, kako je tada govorio "umalo ubila".

ljubavnik nejmarove majke optužio ju je da je probala da ga ubije.
Instagram 

Skandalozan odnos sa sestrom

Nije tajna da je Nejmar vezan za ženske članove porodice, međutim, neki su mišljenja i da je previše vezan. Pogotovo kada je reč o njegovoj sestri Rafaeli Santos

Rafaela Santos i Nejmar su veoma bliski.
Instagram 

Inače, Rafaela Santos koja je mlađa od Nejmara uprkos tome što je njen brat jedno od najprepoznatljivijih lica na svetu, i sama je postala ikona stila sa uspešnom modeling  karijerom i sa skoro 6 miliona pratilaca na Instagramu.

Ona je posvećena i humanitarnoj Nejmarovoj fondaciji, a slavni fudbaler je više nego zaštitnički nastrojen prema njoj, i nikada nije dozvoljavao nijednom momku da joj priđe kada je sa njom, čak ni kada su u pitanju njegovi prijatelji.

Nejmar je zaštitnički nastojen prema sestri.
Instagram 

Istetovirao je njen lik, a u javnosti su često držali ruke i ljubili se na način koji je mnogima bio čudan, a izlivi ljubavi česti su i na društvenim mrežama.

Nejmar je istetovirao lik sestre Rafaele Santos.
Instagram 

"Moje srce je tvoje, moja ljubav je tvoja, moj osmeh je tvoj, moj dan, moja noć, moja čežnja, moje najbolje društvo", napisala je Rafaela na Tviteru, zbog čega su mnogi bili šokirani, a ovo je samo jedna od objava tog tipa. Bilo ih je daleko, daleko više... 

Nejmar i njegova sestra često ostavljaju čudne poruke jedno drugome.
Instagram 

Nikad ne igra utakmice na sestrin rođendan zbog "prokletstva"

Pričama da postoji bizarna, gotovo incestualna veza doprinelo je i to što Nejmar nikad nije igrao utakmice na Rafaelin rođendan, nevezano da li je u pitanju Svetsko prvenstvo ili neko drugo veliko takmičenje. 

Nejmar nikad ne igra na Rafaelin rođendan.
Instagram 

Ono što posredi je navodno "prokletstvo" zbog čega ga ni po koju cenu niko ne može naterati da igra, čak i kada mora da plati novčane "penale". Čudan obrazac primetili su upravo fanovi koji su uočili da je svakog 11. marta kada je Rafaelin rođendan, Nejmar u to vreme uvek bio ili povređen ili suspendovan zbog utakmica koje su pratile tu utakmicu počev još od sezone 2014-15.

Kako pišu strani mediji, rođendan njegove sestre nosi lošu sreću. Svaki put kada je igrao došlo je do neke povrede, ili prestupa zbog kojih je morao da utakimicu provede na klupi. Bilo kako bilo, Nejmar se na priče nikad nije ovrtao, te je do danas ostalo nejasno da li u svim ovim pričama ima i najmanje istine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!