Slavni fudbaler Nejmar de Silva proslavio je Božić u krugu porodice, a sudeći po fotografijama, u njegovom domu bilo je više nego veselo. Društvo se izmotavalo i đuskalo uz dobru muziku, a u jednom trenutku pozirali su "rugajući se", što je fudbaler i okačio na svoj Instagram.

- Želim da se zahvalim Bogu jer je doveo ove ljude u moj život. Prvi Božić van Brazila... Hvala vam što ste bili sa mnom. Volim vas. Srećan Božić, napisao je, a potom i okačio snimak na kojem pleše sa najbitnijom ženom u njegovom životu - majkom.

Naime, nije tajna da za Nejmara važi da je veliki ženskaroš i najveći šmeker među fudbalerima. Na listi devojaka sa kojima je bio našle su se brojen lepotice - od UFC borkinje, pa do manekenki. Interesantno je da su mu jedno vreme posebno bile zanimljive devojke sa Balkana.

Tako je svojevremno zbog srpske starlete Soraje slao privatni avion kako bi mu se pridružila u Barseloni mesec dana kasnije, a lepu hrvatsku manekenku Nataliju Barulih "skinuo je" čuvenom zavodniku Malumi.

Međutim, dani "ludovanja" davno su iza njega, te je, prema pisanju stranih medija, već neko vreme u skladnoj vezi sa Brazilkom Brunom Biankardi koja ga redovno i bodri sa tribina. Ipak, i pored svih žena koje su prošle kroz njegov život, niko nije mogao da nadmaši njegovu ljubav prema majci Nadin Gonsalveš koja je bila i ostala njegova najveća podrška.

Nejamr je danas u mirnoj luci sa devojkom.
Instagram 

Međutim, činjenica je da je i Nadin pomalo skandal-majstor kao i njen sin. Tako je svojevremeno punila medijske stupce vezom sa 22 godine mlađim manekenom Tijagom Ramosom. 

Nejmar ne krije da mu je majka najbitnija osoba u životu.
Instagram 

Kako se pisalo, mladi lepotan poznat je po brojnim vezama s muškarcima, što nije bilo važno Nadin, koja mu je pružila novu šansu nakon kraćeg raskida. Raskid je usledio nakon što je tada 52-godišnja Nadin otkrila da se tada 23-godišnji Tijago zabavljao sa Nejmarovim ličnim kuvarom Maurom.

Nejmarova majka je imala mlađeg dečka.
Instagram 

Na sve to, isplivalo je i da je Tijago Ramos prethodno bio u vezi i sa još nekoliko osoba istog pola - najpre sa brazilskim glumcem i komičarem Karlinjosom Majom, zatim sa milionerom Eduardom Pereirom, a onda i sa PR konsultantom iz Sao Paula, Irinaldom Oliverom.

Te vesti su stigle i do Nadin Gonsalveš koja je, što po sopstvenom izboru, što na "insistiranje članova porodice" (ne navodi se da li je i sam Nejmar intervenisao) rešila da prekine ovu romansu. Međutim, Nadin je shvatila da joj je Tijago previše prirastao srcu i primila ga je nazad u svoj dom.

nejamrova majka napala je mlađeg dečka.
Instagram 

Romansa, ipak, nije nastavila da teče kako je zamišljala. Naime, nesrećni momak je završio u bolnici zbog velike posekotine na nadlaktici, a lokalni mediji javljaju da je to bila posledica burne svađe sa Nejmarovom majkom. Portparol gospođe Gonsalveš tada je pokušao da smiri situaciju, bar medijiski:

- Dogodila se nesreća u kući. Nadin je smatrala da je najbolje pozvati hitnu pomoć. S Tijagom je sve u redu - poručio je on.

- Iako su se pomirili i najavili venčanje, između njih očiglednoo i dalje kolaju nerešeni računi. Jedan su pokušali da reše u utorak uveče, ali prekinuo ih je odlazak u bolnicu - izjavio je tada izvor blizak paru. Romansa je okončana ove godine kada je navodno ovog puta Tijago napao nju, mada se maneken kasnije oglasio na mrežama i u lajvu pokazao povrede koje mu je nanela Nejmarova majka koja ga je, kako je tada govorio "umalo ubila".

bivši dečko nejmarove majke tvrdi da ga je ona napala i umalo ubila.
Instagram 

Nadin je, inače, 25 godina bila udata za Vagnera Ribeira, Nejmarovog oca i agenta, pre nego što su se razveli 2016. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!