Nije tajna da je slavni fudbaler Nejmarslab na lepe žene, a na listi onih koje su mu "zapale za oko" našle su se i dve devojke sa Balkana. Tako je svojevremeno po srpsku starletu Sraju Vuočelić navodno poslao avion kako bi mu se pridružila u Barseloni mesec dana kasnije, a lepu hrvatsku manekenku Nataliju Barulih "skinuo je" čuvenom zavodniku Malumi.

Međutim, sada se čini da mu je još jedna lepotica iz Srbije privukla pažnju i u pitanju je niko drugi do jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima - Teodora Džehverović.

Naime, dok se Teodora spremala za spektakularan doček Nove godine ispred Skupštine, u inboksu ju je dočekalo iznenađenje, a pevačica se, kao što bi i svi uradili, pohvalila na storiju. 

Teodora Džehverović dobila je poruku od Nejmara.
Instagram 

Nejmar joj je poslao emotikon aplauza, a Teodora je u objavi dodala: "Srećna Nova godina svima! Idem da padnem u nesvest", napisala je. Šta mu je odgovorila još uvek ne znamo, ali nema sumnje da je Nejmar "bacio oko" na našu lepoticu koja je, prema pisanjima medija, odnedavno slobodna.

Teodora Džehverović nastupala je ispred Skupštine.
ATA Images 

Inače, Teodora Džehverović nastupala je ispred Skupštine grada u fantastičnom scenskom kostimu zbog kojeg je izgledala poput snežnog leptira.

Atmosferu je dovela do usijanja, a da li će i na snimke sa koncerta Nejmar reagovati, ostaje da vidimo. I ko zna, možda i on postane novi "srpski zet".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!