Čuveni zavodnik Nejmar očigledno je odlučio da se skrasi, s obzirom da je nedavno obnovio vezu sa starom/novom devojkom Brunom Bjankardi. Lepotica i fudbaler bili su razdvojeni gotovo pola godine, međutim, da su emocije jače od svih prepreka bilo je jasno pre par nedelja, kada se pojavila na njegovom rođendanu.

Nakon toga, osvanula je fotografija na njenom Instagramu uz reči: "Srećan rođendan, lepi. Danas sam ti rekla sve. Stavljam ovu sličicu ovde samo da se zna", čime je bilo jasno da stara ljubav zaborava nema. 

Ona je poželela Nejmaru da mu naredna godina bude srećna, da uvek ima razloga za slavlje, da daje golove i bude zdrav, a imala je i želju koja se odnosi na njihovu ljubav.

"Neka Bog nastavi da čuva našu vezu. Volim te. Uvek možeš da računaš na mene", poručila mu je lepotica, na šta joj je Nejmar odgovorio: "Volim te."

Nakon iznenadnog raskida, Brunu nije bilo moguće videti u javnosti, a izvori bliski paru potvrdili su da je veoma teško podnela ono što se dofogodilo. Ipak, zanosna crnka sada izgleda bolje nego ikad, a osmeh sa lica ne skida, što se moglo videti i na Nedelji mode, kada se pojavila u elegantnom odelu Viktorije Bekam ispod kog je nosila samo čipkani top.

Malo je reći da je prikovala za sebe sve poglede, a Bruna je zadovoljno pozirala pred okupljenim fotografima. Zasenila je čak i Georginu Rodrigez koja se takođe pojavila na Nedelji mode, a koja se na sve načine trudi da bude najstilizovanija žena fudbalera. Ipak, pored Brune nije imala šansi. 

Inače, Bruna se pojavila i na Nedelji mode u Milanu, ali je tu provela samo dva dana, da bi brže-bolje pohitala nazad za Pariz, kako bi bila kraj Nejmara koji se povredio na jednoj od utakmica.

Inače, 28-godišnju influenserku i marketing menadžerku samo na Instagramu prati više od 2.4 miliona ljudi, a koliko je poznato, studirala je modu na privatnom Univerzitetu "Anhembri Morumbi" u svom rodnom Sao Paolu pre nego što je lansirala liniju odeće sa svojim potpisom.

Najpoznatija je, međutim, i popularna van Brazila otkako je u vezi s Nejmarom, fudbalerom brazilske reprezentacije i Pari Sen Žermena.

Par je počeo da se viđa 2021. godine, pisalo se i da su se verili, Bruna je u odličnim odnosima sa njegovim sinom Davijem Lukom i provodi mnogo vremena u Francuskoj, gde sportista živi već godinama. Zato je u avgustu 2022. godine sve iznenadila vest da više nisu zajedno.

"Uvek sam se bavila samo svojim poslom, kao što znate, ali pošto o meni uvek kruže tračevi, radije bih da sama jasno kažem da već neko vreme nisam u vezi. Ne verujte svemu što čujete. I dalje su mi mnogo dragi i on i njegova porodica", istakla je Bruna na Instagramu.

Nejmar i Bruna raskinuli su na kratko.
Instagram 

Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurki i da je ona zato raskinula s njim. "Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo", otkrio je izvor blizak paru

Spekulisalo se da Bruna pati u tišini, delila je fotografije na kojima nosi dres Brazila tokom Svetskog prvenstva u Kataru, delila je snimke na kojima se vidi Nejmar na terenu, a nije poznato da je imala dečka tokom raskida, dok je fudbaler povezivan s više devojaka, uključujući i lepu Srpkinju Teodoru Džehverović. Ipak, par je izgladio sve razmirice, a danas izgledaju srećnije nego ikad.

Nejmar se pomirio sa starom devojkom.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!