Nejmar je oduvek bio poznat kao veliki zavodnik, a iako se u poslednje vreme snimio kada je ljubav u pitanju, u prošlosti je devojke menjao, što se kaže, kao čarape, a na listi su se našle i tri lepotice sa Balkana

Tako je pre nekoliko meseci komentarisao fotografiju Teodore Džehverović, koja je to i podelila na mrežama, a pre toga, zna se da je ljubio i fatalnu hrvaticu Nataliju Barulić, kao i da je po srpsku starletu Soraju slao avion kako bi mu se pridružila u Španiji.

Nejmar je poznat kao veliki zavodnik.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

No, kad smo kod Natalije, zanimljivo je da je balkanska lepotica pre veze sa njim bila u odnosu sa čuvenim pevačem Malumom koji je, gle čuda, bio Nejmarov dobar drug. Često su izlazili zajedno, slikali se, a Maluma je bio i specijalni gost na Nejmarovoj rođendanskoj žurki. 

Nejmar i Maluma bili su prijatelji.
Instagram 

Međutim, njihovo prijateljstvo je propalo onog trenutka kada mu je Nejmar preoteo zanosnu Hrvaticu. Naime, Maluma, čije je pravo ime Huan Luis Londonjo Arijas, i Natalija upoznali su se 2017. godine, na snimanju spota za njegovu pesmu Felices Los 4. par se zaljubio maltene na prvi pogled i vrlo brzo su bili nerazdvojni.

"Zajedno smo. Ona je vrlo posebna devojka, i tako je lepa. Mnogo se volimo. Na početku smo veze. Uvek sam govorio da je moj privatni život - privatan, ali kako kaže izreka, "ne može se prstom sakriti sunce", izjavio je tada Maluma, piše Glossy.

Par je uskoro izjavljivao ljubav jedno drugom na društvenim mrežama, a u februaru 2018. godine su jedno drugom posvetili tetovaže i zajedno usvojili psa Đulijetu. Baš negde u to vreme, Maluma je nastupio na Nejmarovom rođendanu, a društvo mu je pravila devojka Natalija, koja ga je bodrila i provodila se. I upoznala brazilskog fudbalera...

Natalija Braulić i Maluma zajedno su bili do 2019.
Instagram 

Par je zvanično bio u vezi do oktobra 2019. godine, kada su iznenada raskinuli. Pojavile su se spekulacije da je lepotica prevarila Malumu s Nejmarom, što je ona odmah demantovala.

NIje, međutim, mogla dugo da krije da između zgodnog Brazilca i nje nešto postoji, a već u februaru 2020. godine je svima stavila do znanja da je njen novi dečko - Nejmar.

"Svi znaju koliko si neverovatno talentovan, ali kada bi samo mogli da vide koliko si iskren i prelep u srcu... Imaš sve moje poštovanje, bejbi", poručila je Natalija fudbaleru na Instagramu na njegov rođendan.

Zatim su viđeni zajedno u provodu, a uskoro su zajedno provodili svaki slobodan trenutak i Barulićeva je često boravila u Parizu, gde Nejmar nasutpa za Pari Sen Žermen.

Nekoliko meseci kasnije, u julu 2020, Maluma je objavio pesmu "Hawái", a odmah su njegovi fanovi posumnjali da je ona posvećena Nataliji i Nejmaru.

"Prestani da lažeš sebe, objavila si fotografiju i napisala da je on tvoj raj. Ja te znam tako dobro, znam da hoćeš da budem ljubomoran",  poručio je Maluma i pevao da on zna da njegova bivša nije srećna u novoj vezi.

"Vidim da se lepo ponaša prema tebi, da je džentlmen, ali to ne menja činjenicu da sam ja bio prvi", reči su ove pesme. "On te ne voli koliko te volim ja".

Maluma je zatim demantovao da ova pesma ima veze s Natalijom i Nejmarom, istakavši da "nije imao određenu situaciju na umu dok je pisao tekst".

Malo ko mu je, međutim, poverovao, uključujući i Nejmara, koji je rešio da zada još jedan udarac Malumi: na Instagramu je objavio kako s prijateljima i saigračima uglas peva pesmu "Hawái", na neki način mu se rugajući.

Maluma je posle toga nakratko obrisao naloge na društvenim mrežama i povukao se iz javnosti, ali se ubrzo vratio, ne komentarišući ovaj potez.

U svakom slučaju, ispostavilo se da ni Brazilcu i Nataliji nije suđeno, pa je njihova veza potrajala još samo nekoliko meseci, a lepotica je jednom prilikom poručila da joj fudbaler više ne nedostaje.

"Uvek ću voleti neke od onih s kojima sam bila u vezama. Ali to su sada samo priče u knjizi mog života. Zahvalna sam na svakom iskustvu koje me je oblikovalo tako da postanem žena kakva sam danas", rekla je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!