Proslavljeni fudbaler Nejmar de Silva zabrinuo je obožavatelje nakon što se saznalo da će pauzirati do kraja sezone zbog povrede ligamenta, koji će uskoro operisati. Međutim, iako je poznato da Nejmar već neko vreme ima problema sa nogom, finalna odluka o operaciji došla je tek pre nekoliko dana, i gle čuda - malo pre 11. marta, datuma na koji inače nikad ne igra.

Ukoliko prelistate članke unazad, videćete isto, svake godine, otprilike u isto vreme Nejmar se ili "povredi" ili se nešto drugo ispreči tako da 11. marta ne može da igra. 

Nejmar nikad ne igra na sestrin rođendan.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naravno, ovako nešto nije promaklo ni medijima, ni široj javnosti, a onda je klupko počelo da se odmotava. Navijači su obratili pažnju na njegove porodične odnose koji su veoma bizarni i sve je bilo jasno.

Nejmar bolesno vezan za sestru

Nije tajna da je Nejmar vezan za ženske članove porodice, međutim, neki su mišljenja i da je previše vezan. Pogotovo kada je reč o njegovoj sestri Rafaeli Santos.

Nejmar je vezan za sestru.
Instagram 

Inače, Rafaela Santos koja je mlađa od Nejmara uprkos tome što je njen brat jedno od najprepoznatljivijih lica na svetu, i sama je postala ikona stila sa uspešnom modeling karijerom i sa skoro 6 miliona pratilaca na Instagramu.

Ona je posvećena i humanitarnoj Nejmarovoj fondaciji, a slavni fudbaler je više nego zaštitnički nastrojen prema njoj, i nikada nije dozvoljavao nijednom momku da joj priđe kada je sa njom, čak ni kada su u pitanju njegovi prijatelji.

Nejmar je zaštitnički nastrojen sa sestrom.
Instagram 

Istetovirao je njen lik, a u javnosti su često držali ruke i ljubili se na način koji je mnogima bio čudan, a izlivi ljubavi česti su i na društvenim mrežama.

"Moje srce je tvoje, moja ljubav je tvoja, moj osmeh je tvoj, moj dan, moja noć, moja čežnja, moje najbolje društvo", napisala je Rafaela na Tviteru, zbog čega su mnogi bili šokirani, a ovo je samo jedna od objava tog tipa. Bilo ih je daleko, daleko više...

Nejmar je istetovirao sestrin lik.
Instagram 

Inače, i Rafaela je istetovirala svog brata, ali njegove oči.

Nikad ne igra utakmice na sestrin rođendan zbog "prokletstva"

Pričama da postoji bizarna, gotovo incestualna veza doprinelo je i to što Nejmar nikad nije igrao utakmice na Rafaelin rođendan, nevezano da li je u pitanju Svetsko prvenstvo ili neko drugo veliko takmičenje.

Nejmar nikad ne igra na sestrin rođendan.
Instagram 

Ono što posredi je navodno "prokletstvo" zbog čega ga ni po koju cenu niko ne može naterati da igra, čak i kada mora da plati novčane "penale".

Čudan obrazac primetili su upravo fanovi koji su uočili da je svakog 11. marta kada je Rafaelin rođendan, Nejmar u to vreme uvek bio ili povređen ili suspendovan zbog utakmica koje su pratile tu utakmicu počev još od sezone 2014-15.

Kako pišu strani mediji, rođendan njegove sestre nosi lošu sreću. Svaki put kada je igrao došlo je do neke povrede, ili prestupa zbog kojih je morao da utakimicu provede na klupi. Bilo kako bilo, Nejmar se na priče nikad nije ovrtao, te je do danas ostalo nejasno da li u svim ovim pričama ima i najmanje istine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!