Pre samo nekoliko meseci Nejmar je otkrio da čeka drugo dete, a prvo zajedničko sa devojkom Brunom Bjankardi. Novosti su otkrili zajedničkim fotografijama na kojima se vidi influenserkin stomačić, a lepe vesti stigle su malo nakon što se saznalo da su ponovo zajedno.

Nejmar može da vara devojku ako poštuje 3 pravila.
Instagram 

Par je raskinuo prošle godine nakon fudbalerove prevare, a nakon pomirenja navodno su uveli nova pravila po kojima će Bruna tolerisati i prevare i komentarisanje fotografija drugim ženama, i same se**ualne odnose, ali samo ako poštuje 3 zlatna pravila

Kako piše portal Em Off, Nejmar ne sme: 

  • da spava s prostitutkama,
  • da vodi ljubav bez prezervativa 
  • da se ljubi s drugim ženama u usta.

Pomenuti portal dodaje i da je fudbaleru "dopušteno da flertuje i da ima odnose s drugim devojkama", uprkos tome što je u stabilnoj vezi s Brunom Bjankardi.

Podsetimo, Bruni i Nejmaru će ovo biti prvo zajedničko dete, dok sa bivšom devojkom Karolinom Dantas već ima 12-godišnjeg sina.

Nejmar i Bruna su raskinuli nakon njegove afere.
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je reč o fudbaleru i Bruni, on i lepa influenserka zajedno su od 2021. godine, a Bruna je u sjajnom odnosu i sa njegovim sinom Davijem Lukom. Šuškalo se i da su se verili, a onda je, kao grom iz vedra neba stigla vest u avgustu 2022. da je par raskinuo.

Kako su pisali strani mediji, šuškalo se da je Nejmar prevario Brunu s neimenovanom devojkom na žurki i da je ona zato raskinula s njim. "Spakovala se i ostavila ga pre nego što je svanulo", otkrio je izvor blizak paru.

U isti mah godinama se šuškalo da je Nejmar godinama zaljubljen u svoju rođenu sestru sa kojom, po mišljenju mnogih, ima bolestan odnos.

Pričalo se da je Nejmar zaljubljen u sestru.
Instagram 

Spekulisalo se da Bruna pati u tišini, delila je fotografije na kojima nosi dres Brazila tokom Svetskog prvenstva u Kataru, delila je snimke na kojima se vidi Nejmar na terenu, a nije poznato da je imala dečka tokom raskida, dok je fudbaler povezivan s više devojaka, uključujući i lepu Srpkinju Teodoru Džehverović, ali i starletu Soraju po koju je navodno slao i avion.

Nejmar je povezivan sa Teodorom Džehverović.
Instagram 

Ipak, par je izgladio sve razmirice, a danas izgledaju srećnije nego ikad, naravno uz "mala" pravila.

Bonus video:

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!