Od svih članica kraljevske porodice koji su spomenuti u eksplozivnoj ispovesti princa Harija, stekao se utisak da je najviše na udaru bila Kejt Midlton koja je u više navrata okarakterisana kao najveća "zlica", hladna, nepristupačna, iako je u prošlosti priča bila potpuno drugačija.

Tada da je Hari Kejt zvao svojom "sestrom" i isticao koiko mu je draga. No, sa ulaskom u odnos sa Megan, pozitivno mišljenje o snaji očigledno je ostalo u prošlosti. 

Tako je Kejt ocrnio rekavši da je ona "krivac" što je svojevremeno obukao nacističku uniformu na maskenbal, zbog čega se našao na meti kritika sveta. Takođe su on i Megan ispričali da nije tačno da je Markl rasplakala Midlton, već da je bilo obrnuto... 

Hari je navodno bio ljut na Kejt.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Da ne govorimo o Harijevoj ispovesti da su se Vilijam i Kejt distancirali od njega kada su dobili decu, te da zbog toga uopšte nije mogao da provodi vreme sa sestrićima koliko je želeo. 

Zbog svega izrečenog odnosi između Harija i brata Vilijama, kao i oca Čarsla su narušeni, a nije poznato da li se zaista čuju privatno i da li je išta od problema rešeno. Hari je odavao utisak da komunikacije izeđu njih nema, ali pravu istinu ipak znaju samo oni.

Princ Hari je zaratio sa bratom.
Youtube 

Kada se sve to uzme u obzir, veoma čudi najnovija priča koja kruži po britanskim medijima da se Kejt odlučila na nesvakidašnji potez koji bi potencijalno mogao da naljuti Vilijama. 

Kako su glasili neki komentari - "bolje šamar da mu je lupila nego to što je uradila". Navodno, Midlton, veoma često u sitne sate, zove Harija i razgovara sa njim. 

"Kejt održava kontakt s Harijem kako bi mu rekla da podigne glavu i ne opterećuje se trenutnim problemima. Harijev odnos s Kejt je ostao netaknut i njemu mnogo znači to što ona nastavlja da ga podržava, naročito u teškim trenucima kada mu ne ide", rekao je za Closer izvor.

On tvrdi i da Kejt Midlton zove svog devera kasno noću i da je u pitanju "ljubazni gest" kojim želi da zaceli narušene odnose u porodici.

Kejt Midlton navodno zove Harija kasno noću.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, mediji sada pišu da u tome nema ni trunke istine! "Moji izvori u Kensingtonskoj palati su mi rekli da u ovoj priči nema nimalo istine... Princeza od Velsa ne zove kasno noću princa Harija", kaže za Fox News Kinsi Skofild, novinarka koja prati kraljevsku porodicu.

Kejt Midlton i princ Vilijam
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Kako je ona podsetila, Kejt je jedna od onih koji su najviše propatili zbog intervjua, prinčevih memoara "Rezerva" i dokumentarne serije "Megan i Hari", u kojima je par pričao o svojim problemima.

"Vilijam je u velikoj meri ljut na Harija zbog toga što su on i Megan pričali o Ketrin tako kod Opre i u "Rezervi"", napominje ona. "Ketrin poštuje Vilijamova osećanja i ne bi mu radila tako nešto iza leđa."

I zaista, cela ta priča oko pomirenja i takvog gesta Kejt prilično ne pije vodu, ako se uzme u obzir celokupna situacija i šta je dovelo do raskola u porodici, a da li će probleme ikada uspeti da reše, pokazaće samo vreme.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!