Od kako su Megan i Hari odlučili da odstupe od kraljevskog dvora i iznesu gotovo sav prljav veš porodice, tenzije između zaraćene braće, ali i snaja rastu, čini se, iz meseca u mesec. 

Hari je, pogotovo u biografiji, izneo niz detalja vezanih i za Vilijama i Kejt i javno ih ponizio, a ništa bolje nije uradila ni Megan koja je u dokumentarcu otkrila da "Midlton nije tako slatka kako se mislilo", te da nije tačno da ju je rasplakala na venčanju, već da je bilo obrnuto. 

Megan tvrdi da ju je Kejt rasplakala na venčanju.
JLPPA / Bestimage / Profimedia 

Podsetimo, samo nekoliko dana pre kraljevskog venčanja, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton bila je uplakana nakon sukoba sa Megan Markl, zbog tvrdnji da je bivša vojvotkinja maltretirala osoblje.

Priča se da je Kejt Midlton "izgubila kontrolu" tokom svađe sa svojom, tada budućom, jetrvom koja je nastala zbog tvrdnji da je Megan bila gruba prema osoblju Palate.

Sa druge strane, Megan je u intervjuu kod Opre tvrdila da je ona plakala tokom svađe, za koju je rekla da je započeta zbog haljine za Šarlot, ali da joj je Kejt kasnije poslala cveće i poruku izvinjenja.

- Nekoliko dana pre venčanja bila je uznemirena zbog toga. Da, to je tačno i to me je rasplakalo. To je zaista povredilo moja osećanja - rekla je Megan tada. Kasnije je pričajući o istom incidentu opravdala na neki način ponašanje Midlton jer se malo pre toga porodila. 

- I ne kažem to da bih bilo koga omalovažavala jer je bila zaista teška nedelja venčanja i ona je bila uznemirena zbog nečega. Ali ona je preuzela odgovornost i izvinila se i donela mi je cveće i poruku izvinjenja, i uradila je ono što bih ja uradila da sam znao da sam nekoga povredio. Oprostila sam joj.

Međutim, i pet godina kasnije, svađa je još uvek tema britanske javnosti, jer Markl veruje da vojvotkinja od Kembridža i njen suprug princ Vilijam (41) još uvek nisu preuzeli odgovornost za svoje neprijateljske postupke.

Kejt Midlton i princ Vilijam se nisu pokajali za postupke prema Megan.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Megan smatra da nikada nisu bili odgovorni za način na koji su se ophodili prema njoj dok je bila član kraljevske porodice, nikada se nisu izvinili i naizgled su se izvukli, rekao je neimenovani izvor, navodi Mirror.

Megan očekivala da će javnost da osudi Kejt

Megan Markl takođe je navodno šokirana nedostatkom kritika princa i princeze od Velsa. Hari i Markl su pokrenuli brojne projekte - kao što su memoari "Spare" i Netfliks dokumentarna serija o paru - u kojima su govorili protiv kraljevske porodice Ujedinjenog Kraljevstva.

Megan Markl je očajna zbog "pobede" Kejt Midlton.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Drugi insajder je dodao da je Markl "ubeđena" da će javnost biti na njenoj strani u vezi sa svađom sa Firmom. Međutim, "to se nije dogodilo", prema samoproglašenom insajderu.

Ona nije mislila da će stvari ispasti ovako, ali Megan zna istinu i reći će svakome ko bude slušao da je Kejt Midlton imala prednost nad njom.

Izvor blizak Marklu i Hariju demantovao je izveštaj za The Post. Predstavnici para odbili su da komentarišu.

Bonus video:

Fotografije Kejt Midlton iz mladosti TikTok/royallover805

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!