Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni. Njihova ljubav datira još iz srednje škole, ali pre nego što će se skrasiti jedno kraj drugog, oboje su imali druge partnere o kojima se ne zna mnogo.

Ipak, poznato je da je Novak svojevremeno izlazio sa lepom DJ Lidijom Popović, koju znaju kao "srpsku Džej Lo", a u isto vreme, Jelena je ljubila drugog tenisera, Ivana Bjelicu Gileta, naočitog Beograđanina.

Lidija Popović je bivša Novaka Đokovića.
Instagram 

Ipak, njihova veza nije dugo trajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli.

Ivan i Bjelica raskinuli su jer su bili suviše mladi i nezreli.
screenshoot/instagram 

Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav kada je uplovila u vezu sa Đokovićem, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Pre nekoliko godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

Hristina Popović bila je sa bivšim Jelene Đoković.
ATA Images/Antonio Ahel 

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa.

Hristina i Ivan probali su da daju svojoj ljubavi drugu šansu.
Instagram 

Podsetimo, Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Ivan Bjelica je bivši Jelene Đoković.
inastagram 

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener.

Bonus video:

Jelena Đoković Instagram/jelenadjokovicndf

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!