Jelena i Novak Đoković u jedan su od najsladnijih parova na javnoj sceni, a zanimljivo je i to što su se upoznali još u srednjoj školi. Nije trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što su shvatili da jedno drugome suđeni. 

Međutim, pre nego što su uplovili u odnos, oboje su imali veze o kojima se ne zna toliko toga. Poznato je da je Novak svojevremeno izlazio sa lepom DJ Lidijom Popović, koju znaju kao "srpska Džej Lo", a u isto vreme, Jelena je ljubila drugog tenisera, Ivana Bjelicu Gileta, naočitog Beograđanina. 

Jelena Đoković nekada je ljubila drugog tenisera.
Adam Stoltman / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ipak, njihova veza nije dugo trajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli. 

ivan bjelica je bivši dečko jelene đoković.
inastagram 

Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav kada je uplovila u vezu sa Đokovićem, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Pre nekoliko godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog „Instagram“ profila.

Ivan Bjelica je bio sa Hristinom, glumicom.
ATA Images/Antonio Ahel 

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa.

Hristina Popović probala je da se pomiri sa bivšim dečkom.
Instagram 

I dok je Jelena sreću pronašla pored najboljeg tenisera na svetu, o trenutnom emotivnom statusu njenog bivšeg partnera, takođe tenisera, Ivana Bjelice Gileta trenutno se ne zna apsolutno ništa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!