Još jedan razvod drma svetsku šoubiz scenu. Pored vesti da se razvodi Sofija Vergara, danas je odjeknulo i da je tačku na svoj brak stavila slavna pevačica Arijana Grande nakon skoro dve godine. 

Ona se našla na meti kritika nakon što su isplivale njene fotografije sa Vimbldona na kojima je bila više nego prisna sa drugim muškarcem. 

Arijana Grande mazila se sa drugim na Vimbldonu.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Njih dvoje su se više nego dobro zabavljali, mazili po licu i šaputali, međutim malo potom se saznalo da je reč o glumcu iz serije "Bridžerton", Džonatanu Bejliju (35) koji se i javno autovao kao gej i zalaže se za prava LGBT+ osoba. 

Za to vreme, Arijanin zakonski suprug Dalton Lopez, uveliko se bacio u pronalazak nove devojke iako je još oženjen. Kako pišu strani mediji, Arijana i Dalton bili su jedno drugom sve na početku pandemije. 

Arijana Grande i Dalton Gomez smuvali su se tokom pandemije.
printscreen/instagram 

Kada su ukinita kovid ograničenja, razlike između njih postale su očigledne. On nije mogao da se nosi sa njenom slavom i načinom života, pitao se šta će im obezbeđenje koje je njoj neophodno.

Nesuglasice su se pojačale, a ona je prošlog decembra otišla u London zbog uloge u "Wicked". Tada je sve kulminiralo. Rastali su se u januaru, ostali u prijateljskim odnosima, ponovo zbližili u maju, izdržali dve nedelje i stavili tačku na sve.

Nažalost, tamo gde je trebalo da pokažu koliko su jaki, nisu, a Arijana jednostavno nije mogla da dobije razumevanje koje joj je potrebno. 

Nakon što se saznalo da se definitivno razvodi, mnogi su složili kockice i ljubavne probleme povezali i sa Arijaninim drastičnim gubitkom kilograma. "Nikada ne znate kroz šta neko prolazi", rekla je pevačica nakon što su se kritike zaređale. 

Arijana Grande drastično je smršala od stresa.
Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ona ni u prošlosti nije imala sreće u ljubavi. 

Sa Grejemom Filipsom, zvezdom "Riverdale-a" bila je skoro tri godine.

Potom je uplovila u odnos sa Džordanom Viskomijem, inače jednim od igrača na njenoj "Victorious" turneji. Bili su zajedno skoro godinu dana, a raskid je Arijani jako teško pao.

Njeno srce potom je osvojio jutjuber Džaj Bruks, sa kojim je bila u vezi na daljinu. Međutim, nakon raskida, Džaj se oglasio na Tviteru i osuo paljbu po pevačici.

"Da, varala me je. Da, odvratno je. Da, ostavljen sam zbog drugog muškarca", a taj drugi momak bio je Nejten Sajks. Međutim ova veza održala se samo 4 meseca, iako su zajedno snimili njenu pesmu "Almost is never Enough".

Arijana je potom uplovila u vezu sa Big Šonom pre koje je on otkazao venčanje sa pokojnom glumicom Najom Riverom. Ni ovaj odnos nije potrajao.

A onda je usledila veza koja joj je obeležila život, sa sada pokojnim reperom Makom Milerom. Najpre su se družili, a onda su planule emocije, a par je i sarađivao na pesmama. Međutim, odnos je uništila njegova zavisnost, iako su navodno bili i vereni, a nakon što se ubio mnogi su je krivili za njegovu smrt.

Arijana Grande je bila zaljubljena u Maka milera.
pritnscreen/instagram 

Godinu dana nakon njegove smrti Arijana je uplovila u odnos sa Pitom Dejvidsonom sa kojim se i verila nakon dve nedelje. No, veza je pukla.

Arijana Grande verila se sa Pitom Dejvidsonom.
pritnscreen/instagram 

I naposletku, Dalton Lopez. Par je prvi put viđen u februaru 2020. ali su vezu potvrdili tek u maju kada mu je pevačica posvetila pesmu "Stuck with you".

Par se verio nakon sedam meseci, a venčali su se u maju 2021. u strogoj tajnosti. Nažalost, brak je pukao dve godine kasnije, a Arijana je nedavno i skinula burmu i izbrisala fotografije sa venčanja.

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!