Svet ne prestaje da bruji o Arijani Grande od kako se na jučerašnjem finalu Vimbldona pojavila em bez burme, em u društvu muškarca koji nije njen suprug, što ne bi bilo ništa čudno da sa njim nije razmenjivala nežnosti, misleći da je niko ne vidi.

No, videli su je svi i očekivano, pukla je bruka, s obzirom da mnogi smatraju da je pevačica neverna svom suprugu Daltonu Lopezu za kojeg se udala pre samo godinu ipo dana

Podsetimo, proslavu su organizovali samo za najuži krug prijatelja i porodice, a sve je bilo planirano u strogoj tajnosti. Pevačica koja je ranije bila u vezi sa problematičnim momcima poput pokojnog repera Mak Milera, ili komičara Pita Dejvisona, sreću je našla pored agenta za nekretnine Daltona Gomeza, ili se barem tako mislilo, s obzirom da je sada više nego prisna sa glumcem iz serije "Bridžerton", Džonatanom Bejlijem (35).

Arijana Grande mazila se sa kolegom.
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Iako su mnogi isprva pomislili da su na meč došli prijateljski, Arijana i Džonatan, koji zajedno glume u predstojećem filmu "Wicked", delovali vrlo prisno. Ona ga je sve vreme mazila po licu, šaputali su i grlili se...

Arijana nije nosila burmu, što je podgrejalo glasine da je njen brak sa agentom za nekretnine Daltonom Gomezom u krizi. Već nekoliko nedelja se šuška da će se pevačica, koja se za Daltona udala pre dve godine, razvesti.

Ipak, to neće biti zbog Džonatana, koji je pre nekoliko godina objavio da je gej i zalaže se za prava LGBTQ zajednice. Ipak, bio gej ili ne, mnogi su mišljenja da ovakvo ponašanje prelazi granice, te da je neukusno i nefer i prema njenom suprugu.

Bonus video:

Arijana Grande se oglasila nakon što su je otpužili da promoviše anoreksiju TikTok/arianagrande

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!