Fanovi Sofije Vergare danima su brujali o njenom odnosu sa suprugom Džoom Maganijelom. Okidač je bila njegova hladna čestitka za rođendan, zbog čega su mnogi bili mišljenja da se ljubav između njih dvoje ugasila. 

Nažalost, bili su u pravu, te je sada i zvanično potvrđeno da se par razvodi nakon sedam godina.  

"Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života", saopštili su Sofija Vergara i Džo Maganijelo za Page Six.

Sofija Vergara se razvodi nakon sedam godina braka.
Shutterstock 

Par je inače važio za jedan od najstabilnijih i najlepših u Holivudu, a njihova ljubav bila je gotovo filmska. Sofija je viđena početkom prošlog meseca na setu filma koji je Džo snimao, i tada ništa nije naslućivalo na kraj, međutim, očigledno je da su stvari već duže vreme bile na klimavim nogama. 

Sofija Vergara i Džo važili su za najlepši par Holivuda.
Instagram 

Kada se Džo nije pojavio na njenoj rođendanskoj proslavi, neke stvari postale su jasne.

"Na početku Sofijinog velikog rođendanskog putovanja, njeni bliski su objašnjavali Džoovo odsustvo izgovorom da je zauzet snimanjem na istočnoj obali; taj izgovor se jedva održao zbog štrajka pisaca, ali kada je štrajk glumca stupio na snagu, mogao je da bude na prvom letu... a sasvim je jasno da nije", objašnjava jedan od izvora.

"Tako da sada niko tamo sa njom čak i ne pokušava da se pretvara da nije gotovo. Gotovo je", dodao je. 

Zašto se pukla ljubav?

Mnogi su se pitali i zašto je došlo do razvoda kada su izgledali tako zaljubljeno. Kako pišu strani mediji, vremenom su počeli da pokazuju prava lica i kakvi su zaista, "kada su skinuli ružičaste naočare", i sa tim je bilo teško izboriti se. 

Sofiji je ovo drugi brak

Podsetimo, Sofija je već bila u braku. Rano se udala za školsku simpatiju Džoela Gonzalesa i već sa devetnaest rodila sina Manola, ali se razvela dve godine kasnije. Sa bivšim mužem je ostala u sjajnim odnosima, ali to nije bio slučaj sa svim partnerima.

Svojevremeno je započinjala romanse i s ljudima koji su bili sa one strane zakona, kao što je osuđeni prestupnik Kris Pačelo. On se predstavljao kao biznismen, držao poznate klubove, družio se s Madonom, a Vergara mu je bila najozbiljnija veza.

Imala je romansu i sa nekadašnjim kolumbijskim narko-bosom Andresom Lopezom Lopezom, iako to nikad nije zvanično potvrdila.

Spekulisalo se i da je 1990. bila u vezi sa španskim pevačem Enrikeom Iglesijasom, a 2005. s Tomom Kruzom, ali je sreću našla tek s Nikom Lebom 2010.

Uprkos veridbi, 2014. došlo je do raskida, a onda je usledila višegodišnja borba oko embriona koje su zamrznuli 2013. godine.

Leb je, bez Sofijinog znanja praktično probao da ukrade embrione želeći da ih implantira u surogat majku, međutim, Vergari to nije padalo na pamet.

Nakon niza ročišta, glumica je izvojevala konačnu pobedu - sud je Loebu trajno zabranio pristup njihovim zamrznutim embrionima bez Vergarinog pristanka.

Ljubav sa Džoom

Inače, i Sofija i njen Džo našli sreli su se nakon teških trenutaka koje su prošli u životu. On je nekada bio alkoholičar, ali više od 20 godina ne pije. 

Prvi put su se videli 2014. na jednoj večeri u Beloj kući. "Nisam mogao da prestanem da je gledam", ispričao je Džoi jednom prilikom.

Jedva je dobio njen broj, a onda je odleteo u Nju Orleans da je izvede na večeru. Sofija je najpre oklevala.

"Suviše je lep", mislila je. To je bilo tačno, Manganelo je bio zvezda HBO drame "True Blood", gde je glumio zgodnog vukodlaka.

U tom trenutku Vergara nije bila slobodna, jer je bila verena za biznismena Nika Leba. Međutim, Sofija je raskinula vezu i prepustila se Džoiju.

Venčali su se 2015, na Havajima, romantično, uz zalazak sunca.

"Kad znaš, jednostavno znaš, a mi smo znali odmah - vrlo, vrlo brzo", izjavio je glumac nakon venčanja, aludirajući na svoju prosidbu i dodavši da ju je zaprosio na španskom. Nažalost, njihova bajka pukla je nakon sedam godina, iako su mnogi mislili da će uspeti da nađu zajednički jezik.

Bonus video:

Razvod Tiktok/drvlaw

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!