Slavna glumica Sofija Vergara pre samo nekoliko dana proslavila je 51. rođendan, i upravo to bio je okidač za priču da u njenom braku sa Džoijem Manganelom stvari nisu u najboljem redu. 

Doduše, o nemirima u njhovom odnosu šuška se već neko vreme. Iako su dugo smatrani za jedan od najzgodnijih holivudskih parova i izgledali su kao da su stvoreni jedno za drugo, sada se sve promenilo, a kako pišu američki mediji, par čak i ne živi zajedno već neko vreme, niti su zajedno viđeni u javnosti. 

Sofija Vergara dugo se ne može videti u javnosti sa mužem.
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da u svim tim pričama možda ima i malo istine, fanovi su zaključili zahvaljujući objavama za Sofijin rođendan. Glumica je na Instagramu podelila snimak sa proslave u Italiji, a mnogima je upalo u oči da njen suprug nije bio tu, što je pokrenulo glasine da im je ljubav na klimavim nogama. 

Svemu je doprineo i sam Džoe koji je supruzi čestitao rođendan, ali prilično hladno i suždržano. On je objavio na svom profilu njihovu zajedničku fotografiju i kratko poručio: "Srećan rođendan, Sofija", a fanovima se njegov hladan ton nije nimalo dopao.

‘Jesam li ja jedina kojoj se ne sviđa kako to zvuči? Samo Sofija, ne moja ljubavi ili moja voljena ženo, kao do sada’, ‘Nešto nije u redu. Njoj je poslao hladnu poruku, a ona mu se nije ni zahvalila’, ‘On se ponaša hladno i udaljeno’, ‘Džo, nadam se da je sve u redu s vama, ovo je bila potpuno drugačija i hladnija poruka za rođendan tvoje supruge, ako je usporedimo s ranijim porukama’, nizali su se komentari.

Međutim, ni Sofija ni Džo se nisu oglašavali povodom nagađanja. Podsetimo, glumac je zaprosio zvezdu 'Moderne porodice' na Badnje veče 2014. na Havajima tokom zalaska sunca. Prošlo je šest meseci nakon što su počeli da se zabavljaju.

"Ti si moje sve", rekao je slavnoj Kolumbijki nakon čega je pristala da se uda za njega. 

Prvi put su se videli 2014. na jednoj večeri u Beloj kući. "Nisam mogao da prestanem da je gledam", ispričao je Džoi jednom prilikom. Mediji su tada primetili da je zapravo najviše gledao u zadnjicu lepe Kolumbijke, a snimak se proširio svetom.

Jedva je dobio njen broj, a onda je odleteo u Nju Orleans da je izvede na večeru. Sofija je najpre oklevala.

Sofija Vergara nije htela sa Džoijem na večeru jer je suviše lep.
Instagram 

"Suviše je lep", mislila je. To je bilo tačno, Manganelo je bio zvezda HBO drame "True Blood", gde je glumio zgodnog vukodlaka.

U tom trenutku Vergara nije bila slobodna, jer je bila verena za biznismena Nika Leba. Međutim, Sofija je raskinula vezu i prepustila se Džoiju.

Buran ljubavni život

Glumica koja je imala dosta komplikovan život, pogotovo nakon što joj je brat kidnapovan, a potom i ubijen, pre Džoija imala je buran ljubavni život. Rano se udala za školsku simpatiju Džoela Gonzalesa i već sa devetnaest rodila sina Manola, ali se razvela dve godine kasnije. Sa bivšim mužem je ostala u sjajnim odnosima, ali to nije bio slučaj sa svim partnerima.

Svojevremeno je započinjala romanse i s ljudima koji su bili sa one strane zakona, kao što je osuđeni prestupnik Kris Pačelo. On se predstavljao kao biznismen, držao poznate klubove, družio se s Madonom, a Vergara mu je bila najozbiljnija veza.

Imala je romansu i sa nekadašnjim kolumbijskim narko-bosom Andresom Lopezom Lopezom, iako to nikad nije zvanično potvrdila.

Spekulisalo se i da je 1990. bila u vezi sa španskim pevačem Enrikeom Iglesijasom, a 2005. s Tomom Kruzom, ali je sreću našla tek s Nikom Lebom 2010.

Uprkos veridbi, 2014. došlo je do raskida, a onda je usledila višegodišnja borba oko embriona koje su zamrznuli 2013. godine.

Leb je, bez Sofijinog znanja praktično probao da ukrade embrione želeći da ih implantira u surogat majku, međutim, Vergari to nije padalo na pamet.

Nakon niza ročišta, glumica je izvojevala konačnu pobedu - sud je Loebu trajno zabranio pristup njihovim zamrznutim embrionima bez Vergarinog pristanka.

Inače, i Sofija i njen Džo našli su sreću posle teških trenutaka koje su prošli u životu. On je nekada bio alkoholičar, ali više od 20 godina ne pije. Nakon svih bura, našli su zajedničku sreću, blistaju, i njihova veza je bila jedna od najčvršćih i najlepših u Holivudu, te se mnogi nadaju da će ipak uspeti da pronađu zajednički jezik.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!