Slavna lepotica Sofija Vergara usijala je Instagram poslednjom objavom na kojoj je ne samo u minijaturnom kupaćem kostimu, tačnije donjem delu, već i u toplesu, a zavodljiva fotografija je za kratko vreme dobila nešto malo manje od milion lajkova.

Čuvena pedesetogodišnjakinja oduzima dah pojavom, i izgleda mnogo mlađe nego što jeste, zbog čega se mnogi šale da je pronašla eliksir mladosti. 

Na pomenutoj objavi, u prvom planu je zadnjica, zbog čega se ovakav tip selfija još zove i belfi, a u opisu je kratko poručila: "Leto je moje vreme". 

Slavna lepotica će uskoro proslaviti 51. rođendan, ali čini se da se zbog toga ne potresa previše. Uživa u svojim godinama i ističe obline. Kako je i sama ispričala u više navrata, odrasla je u Kolumbiji gde je nepoželjno bilo biti previše mršav, a njena glavna "tajna" za ovakvu figuru je umerenost.

"Ni previše hrane, ni previše vežbanja ni peviše bilo čega", izjavila je 2011. za Foks, a kako je 2015. rekla za magazin Glamur jedan od njenih omiljenih obroka za doručak jeste domaći müsli koji sadrži "jogurt, ovsene pahuljice, čija semenke, orašaste plodove i borovnice". "Nikada nisam verovala u rigorozne dijete pa se trudim da se hranim zdravo", ispričala je ranije za "Celebuzz".

Ono na šta ipak obraća pažnju jeste broj dnevnih kalorije koje unosi i količina ugljenih hidrata trudeći se da ih jede što manje. Nije krila da često poželi slatkiš posle obroka ili pre odlaska na spavanje kao i da je njena omiljena poslastica torta. Kada je reč o desertima, i tu je najvažnija mera.

Kada se sve uzme u obzir ne treba da čude komentari poput: "Najlepša si žena. I dalje tako izgledaš, možda čak i bolje", "Kakva kraljica", "Ti ne stariš", "Kada bi svi starili kao ti", "Uopšte se nisi promenila", a još neke Sofijine fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Youtube Sofija Vergara i Džo Manganijelo se razvode

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!