Sofija Vergara možda je napunila 50 godina, ali to nikada niko ne bi mogao da kaže na osnovu toga kako izgleda. Lepa glumica decenijama važi za jednu od najlepših žena sveta, a na njenu harizmu malo ko je mogao ostati ravnodušan.

Prvi uspeh imala je kao veoma mlada kada ju je na plaži spazio snimatelj. U tom trenutku završila je tri godine stomatološkog fakulteta, a već u narednom trenutku postala je zaštitno lice za Pepsi za celu Latinsku Ameriku.

Sofija Vergara izgleda isto kao i sa 30 godina.
Instagram 

Vrtoglavi uspeh prekinula je tragedija kada je u pokušaju otmice ubijen njen brat, a ona se sa porodicom iz Kolumbije preselila u Majami. Sreća joj se ipak osmehnula, te je ređala film za filmom, snimanja za snimanjima, zbog čega je prošle godine proglašena i za najplaćeniju glumicu. 

Pored svega toga, Vergaru prati glas i da najbolje stari, a u prilog tome idu i fotografije iz mladosti, koje često objavljuje na društvenim mrežama, a koje potvrđuju tu teoriju - čini se da se Sofija uopšte ne menja godinama.

Sofija Vergara napunila je 50 godina.
Instagram 

Tako je pre nekoliko meseci podelila sa pratiocima, kojih ima preko 21 milion, fotku iz 90-ih na kojoj pozira na plaži u Majamiju u crnom bikiniju u izazovnoj pozi koja je istakla njene atribute.

Latino zavodnica "zatrpana" je lajkovima i pohvalama, a mnogi su saglasni u oceni da i danas izgleda identično, iako je prošlo gotovo 30 godina!

Slavnoj 48-godišnjakinji ovakvi komplimenti očigledno prijaju, s obzirom da često objavljuje provokativne fotke iz prošlosti, a većini im je zajedničko to da glumica uvek izgleda gotovo isto, bez obzira iz kog perioda datiraju.

Izgleda isto kao u mladosti, kako?

Iako i genetika ima svog udela, činjenica je da svoj mladolik izgled i zategnuto, vitko telo duguje proverenom receptu. Sofija je neko ko voli da uživa u slatkišima, ali i u gurmanlucima, ali i te kako zna kako da se svega toga reši na pravi način.

Na prvom mestu - kombinuje vežbe snage i kardio. Kada je u pitanju kardio, najčešće koristi uže ili vozi bicikl, a kada su u pitanju vežbe snage, tu su sklekovi, vežbanje sa tegovima i slično.

Na drugom mestu - kolumbijska dijeta. Osnovno pravilo je da ovakav tip dijete ima 5 obroka dnevno, a napravljena je tako da se masti gube sa ciljanih delova, bez da izgubite obline.

Kolumbijska dijeta

Doručak
- smuti od svežeg voća i povrća bez imalo masnoća.

Užina
- sušeno voće ili mlečni napitak.

Ručak
- testenina ili pirinač s umakom koji ne sadrži masnoću.

Užina
- sveže voće ili ovsena kaša s čašom sveže ceđenog soka.

Večera
-sastoji se uglavnom od proteina iz mesa ili ribe s ugljenim hidratima niskog glikemijskog indeksa poput zelene salate.

Bitno je reći i da Sofija pije dosta vode jer veruje da voda doprinosi redukciji masnog tkiva. Pored toga, izbacila je u potpunosti brzu hranu i grickalice, iako voli da sebe časti, kako kaže, sladoledom ili kolačima, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Sofija Vergara

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!