Kloi Kardašijan našla se na ogromnom udaru javnosti nakon što je u prvoj epizodi nove sezone porodičnog rijalitija "Kardashians" priznala da se mučila da "oseti" bebu koju je dobila sa bivšim partnerom Tristanom Tompsonom uz pomoć surogat majke

Ceo proces surogatstva opisala je kao "mind fu*k", i kaže da nije bila svesna da će dobiti dete dok nije otišla u bolnicu kada se žena koja je nosila njeno dete porađala. 

Kloi Kardašijan je u negativnom svetlu pričala o surogatstvu.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Osećala sam se krivom što ova žena ima moju bebu. Uzela sam sina i otišla u drugu sobu gde smo bile odvojene. To je tako tranziciono iskstvo jer se ne radi o detetu", ispričala je. 

Dodala je i da je bila u nekoj vrsti šoka sve to vreme. "Volela bih da je neko bio iskren u vezi sa surogatstvom i razlikama u trudnoći", rekla je Kloi i istakla da surogatstvo nije loša stvar. "I dalje je super, samo je drugačije", dodala je na kraju. 

Kloi Kardašijan nije mogla da se poveže sa sinom kada se rodio.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sa njom je pričala starija sestra Kim koja je dvoje dece dobila uz pomoć surogat majki, kao i Kortni i njen bivši partner Skot Disik koji ju je i upitao da li se oseća manje konektovano nego sa ćerkom koju je sama rodila, na šta je Kloi potvrdno klimnula glavom. "Čudno je. Ovo je zaista nauvrnutija stvar". 

Naravno, od trenutka kada je epizoda emitovana, a Kloi ispričala svoje iskustvo sa drugim detetom, komentari na mrežama bili su nemilosrdni. 

Kloi Kardašijan su osudili da se samo slika sa detetom.
Instagram 

"Možda da si manje partijala i smanjila te kandže da bi zapravo brinula o detetu, onda ne bi imala problem da se sa njim povežeš", "Nadam se da ovo neće ubiti u pojam tvog sina kada jednog dana bude sve to čitao", "Sin ti se rodio, a ti si sutradan uveče već bila na večeri, sećamo se svi, postoje slike... i dalje furaš nenormalno duge nokte, dok se sa njim samo slikaš i zoveš sebe dobrom majkom?", "Ja sam usvojila sina i odmah sa osetila konekciju sa njim, prosto, u tebi nešto proradi. To se zove majčinski instinkt", "Slažem se, ja se bre vežem za komšijino dete, a ne za svoje", "Toliko o tome koliko si se uopšte i interesovala za sina", "Bitno da je tebi bilo važno da se miriš sa serijskom varalicom i da se s njim "povezuješ""... samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama, a negativni komentari ne prestaju da se ređaju. 

Kloi Kardašijan osudili su ljudi na mrežama.
Instagram 

Ovo ne čudi ako se uzme u obzir da je Kloi zaista samo par dana nakon rođenja bebe otišla na večeru koja je trajala satima, te da je bila redovna na svim događajima i žurkama. Takođe, poznata je i po neobično dugim noktima za koje ne čudi što se mnogi pitaju kako brine o tako malom detetu bez da ga ogrebe. 

Kloi Kardašijan izašla je u grad odmah po rođenju sina.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jasno je da Kardašijanke imaju armiju dadilja, što se u ovoj situaciji ipak činilo pogrešnim s obzirom na to koliko bebe brzo rastu, te da je svaki trenutak bitan.

Ipak, bilo je i onih koji su pokušali da je odbrane, govoreći da je otkrila da je njen partner vara i da ima dete sa drugom u trenutku kada je proces surogatstva pokrenut, te da nije bilo lako izaći na kraj i sa medijskom pažnjom, lečiti slomljeno srce i pripremati se za novu bebu u kući kojoj je otac čovek kojeg ne želite da vidite u životu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!